• Haberler
  • Genel
  • AFSİAD yönetimine nazar değdi – Kocatepe Gazetesi

AFSİAD yönetimine nazar değdi – Kocatepe Gazetesi

Kısa süre önce gerçekleştirdiği genel kurulun ardından görev gelen AFSİAD Yönetim Kurulu, trafik kazası geçirdi. Garnizon Komutanlığı ziyaretinin ardından kırmızı ışıkta durmayan bir kamyonun çarptığı otomobildeki AFSİAD Yönetim Kurulu üyeleri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (AFSİAD) kısa süre önce yapılan genel kurul toplantısıyla göreve gelen Yönetim Kurulu, protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler [&hellip]

AFSİAD yönetimine nazar değdi

Kısa süre önce gerçekleştirdiği genel kurulun ardından görev gelen AFSİAD Yönetim Kurulu, trafik kazası geçirdi. Garnizon Komutanlığı ziyaretinin ardından kırmızı ışıkta durmayan bir kamyonun çarptığı otomobildeki AFSİAD Yönetim Kurulu üyeleri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (AFSİAD) kısa süre önce yapılan genel kurul toplantısıyla göreve gelen Yönetim Kurulu, protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında dün Afyonkarahisar Garnizon Komutanlığı’na bir ziyaret gerçekleştiren AFSİAD Yönetim Kurulu, komutanlıktan ayrıldıktan sonra trafik kazası geçirdi.
Ziyarete iki otomobille giden yönetim kurulu üyelerinden Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve 4 yönetim kurulu üyesi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu otomobilin kırmızı ışıkta bir süre bekledikten sonra yeşil ışıkla hareket etmeleri sonrası yaşandı. Yeşil ışık yanması sonrası hareket eden AFSİAD yöneticilerine, kırmızı ışıkta durmayan bir kamyon çarptı.
Kamyonun bulundukları otomobile büyük hasar verdiği kazada işadamları, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Ucuz atlatılan kazada Hüseyin Şehitoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Metin İplikçioğlu, Yücel Albay, Oktay Okay ve Akif İşbilir kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme