AFSİAD yeniden yapılanıyor

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın, üye sayısı yüze yaklaşan derneğin yeni bir yapılanma eşiğinde olduğunu, bu kapsamda Mart ayında yeni dernek binasının hizmete gireceğini belirtti. Sayın, 'Derneğimizde kurumsal politikalar oluşturmak maksadıyla İş Geliştirme ve İşbirlikleri Koordinatörü görevi adı altında bir kadro tahsis edilerek bu kadroya Bülent Kılıç atandı' dedi   Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (AFSİAD) [&hellip]

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın, üye sayısı yüze yaklaşan derneğin yeni bir yapılanma eşiğinde olduğunu, bu kapsamda Mart ayında yeni dernek binasının hizmete gireceğini belirtti. Sayın, “Derneğimizde kurumsal politikalar oluşturmak maksadıyla İş Geliştirme ve İşbirlikleri Koordinatörü görevi adı altında bir kadro tahsis edilerek bu kadroya Bülent Kılıç atandı” dedi

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (AFSİAD) yeni yönetim kurulu üyeleri 2020 yılının ilk aylık istişare toplantısını Akrones Termal Otel’de yaptı. AFSİAD’ın Aylık İstişare Toplantısı’na ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Anlıak, Akif İşbilir ve Yücel Albay, ATSO Meclis Üyeleri Adnan Demirel, Hüseyin Şehitoğlu, Mehmet Kurşun, Metin İplikçioğlu, Muammer Budan, Mustafa Özer ve Tufan İplikçioğlu ile ATSO Disiplin Kurulu Başkanı Şuayp Demirel de katıldı.
“YENİ HİZMETLER GELİŞTİRİLEBİLİR”
Toplantının açılış konuşmasını AFSİAD Başkanı Kadir Sayın gerçekleştirdi. Sayın, İdlib’de yaşanan çatışmalarda, Van’da ki çığ felaketinde, 24 Ocakta gerçekleşen Elazığ depreminde, İstanbul’da gerçekleşen uçak kazasında, hayatını kaybedenleri ve şehitlerimizi rahmetle anarak, hastanelerde tedavi gören yaralılara acil şifalar diledi. Zor günlerde AFSİAD olarak “Bir Lokma Ekmek Bir Lokma Katık” kampanyası düzenlediklerini belirten Sayın, “Kampanya sonucu afet bölgesine gönderilen bir kamyon gıda yardımı ile Elazığ’da yaşayan vatandaşlarımızın yanında yerini almıştır. Yeni fikirlerle, girişim heves ve becerisine sahip bireylerin var olduğu yerlerde, başarılı yenilikçi girişimlerin ortaya çıkabileceği, yeni ürün ve hizmetler geliştirilebileceğini değerlendirmekteyiz. Böyle bir ortamı yaratmanın temel şartının da, derneğimizin değerli üyelerinin her koşulda yapmış olduğumuz faaliyetlere katılması, yaratıcı, yenilikçi ve analitik düşünceleri ve eleştirileri ile bizlere yön vermesi olduğunu bilmekteyiz.” dedi.
“YENİ OFİS MART’TA HİZMETTE”
AFSİAD olarak yeni bir yapılanma döneminin eşiğinde olduklarını söyleyen Sayın, “AFSİAD’ın öncülük görevinin her zamankinden daha önemli olduğu kanısındayız. Ümit ediyoruz ki, çabalarımız sonucu AFSİAD daha geniş ve kapsamlı bir temsil gücüne kavuşacak ve bu sayede, ilimizin ve üyelerimizin sorunlarının çözümü için daha etkili olacaktır. Üyelerimize etkin bir hizmet vermek ve ileride kuracağımız komiteler ve çalışma gruplarına daha uygun imkânlar sağlamak maksadıyla yeni bir ofise taşınacağız. Yeni ofisimizin tadilat çalışmalarına süratle başlanmış olup ofisimiz Mart ayı içinde üyelerimize hizmet vermeye başlayacaktır.” diye konuştu.
ERSİN ÖZİNCE İŞADAMLARIYLA BİRARAYA GELDİ
Bu dönemde AFSİAD’a 17 yeni üyenin katılımıyla üye sayısının 93’e ulaştığını kaydeden Sayın, “Derneğimizde kurumsal politikalar oluşturmak maksadıyla İş Geliştirme ve İşbirlikleri Koordinatörü görevi adı altında bir kadro tahsis edilmiş ve bu kadroya Bülent Kılıç atandı. İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini uzunca süre icra etmiş ve halen Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Ersin Özince’de aramızdadır. Ersin bey 40 yıllık deneyimlerini bizlerle paylaşmak için aramızda bulunmaktadır. Vesile olan Antalya Salı gurubu Başkanı Muharrem Koç’a ve Salı grubu üyesi hemşerimiz yeni AFSİAD üyemiz İrfan Çelikten’e ve bizleri kırmayıp geldiği aramızda bulunduğu için Ersin Özince’ye teşekkür eder, şahsım ve AFSİAD adına bir duayeni ağırlamaktan dolayı duyduğumuz onuru da ayrıca ifade etmek isterim.” şeklinde konuştu.
“AFSİAD ŞEHİR EKONOMİSİNE YÖN VERİYOR”
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser toplantıda yaptığı konuşmada, 1991 yılında, bir avuç kişi ile kurdukları derneğin bugün yüz kişilik üye sayısına ulaştığını belirtti. Serteser şöyle konuştu:
“Bugün neredeyse 100 kişiye ulaşan ve Afyonkarahisar’ın ekonomisine büyük ölçüde yön veren AFSİAD’ın bu toplantısında Ersin Özince’yi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Sayın Özince, 1998’den 2011 yılına kadar İş Bankası Genel Müdürlüğü, 2011’den 2019 yılına kadar İş Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. Türkiye İş Bankası, Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çok anlamlı bir günde, 26 Ağustos 1924 yılında kurulmuş bir bankadır, ilk ulusal bankamızdır. 1 milyon liralık sermaye ile kuruldu, şu an 5 milyar TL’lik bir sermaye, yaklaşık 30 milyar TL’lik piyasa değeri olan, 300’e yakın iştiraki bulunan bir büyük bankadır. Cumhuriyet’in ilk yıllarından itibaren sanayimize, kültür ve sanatımıza önemli katkıları olmuştur. Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenen İş’te Buluşmalar toplantıları son derece yararlıdır. 2011 yılında da bu toplantı Afyonkarahisar’da düzenlenmişti.”

Bakmadan Geçme