• Haberler
  • Gündem
  • AFSİAD, Türk Milleti’nin yanında – Kocatepe Gazetesi

AFSİAD, Türk Milleti’nin yanında – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği, demokrasi nöbeti tutan vatandaşların yanında yer aldı. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, “Afyonkarahisar’da 1991’den bu yana kesintisiz faaliyetlerine devam eden en köklü sivil toplum örgütü olan derneğimiz, millet iradesinin yok sayılmaya gayret edildiği ve her defasında uluslarası tüm güçlerin son yıllarda ülkemizin gelişmesine karşı tek bir güç halinde, zavallı [&hellip]

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği, demokrasi nöbeti tutan vatandaşların yanında yer aldı. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, “Afyonkarahisar’da 1991’den bu yana kesintisiz faaliyetlerine devam eden en köklü sivil toplum örgütü olan derneğimiz, millet iradesinin yok sayılmaya gayret edildiği ve her defasında uluslarası tüm güçlerin son yıllarda ülkemizin gelişmesine karşı tek bir güç halinde, zavallı maşaları da kendisi kullanmak suretiyle, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kastetmek istediğini dile getiriyordu” dedi.
HER GECE KUMANYA DAĞITIYORUZ
Şehitoğlu, şöyle devam etti:
“Askeri darbe girişimini asla kabul etmemiz mümkün değildir.Güçlü ordu ve güçlü bir devletin ,ancak güçlü bir ekonomi ile tecelli edeceğinin sorumluluğunda bir anlayışımız bulunmaktadır. İlimizin ekonomisine yön veren işadamlarımız, milletine, devletine bağlı, bölgemizin ekonomik ve sosyal hayatını da geliştirmeyi amaç edinmiştir. İşte bu sorumluluk bilinciyle Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı’nda, demokrasiye sahip çıkan hemşehrilerimize her gece kumanya dağıtıyoruz. Aziz hemşehrilerimizin bu asil tavrına destek olmaya, hafta boyu Cumhuriyet Meydanı’nda iki araç devam edecek olan derneğimiz, milletimizin her zaman yanında olduğunu göstermektedir. Asil milletimiz ile gurur duyuyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme