AFSİAD Trend yine dolu dolu

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yayın organı AFSİAD Trend, yeni sayısını okuyucu ile buluşturdu Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından yayınlanan ve Afyonkarahisar iş dünyasının nabzını tutan AFSİAD Trend'in yeni sayısı okuyucularla buluştu. Gizemli Şehir Afyonkarahisar'ın turizm merkezi olma yolunda ilerleyen bölgesi Frig Vadisi'nin kapak dosyasında işlendiği AFSİAD Trend'de, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK [&hellip]

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yayın organı AFSİAD Trend, yeni sayısını okuyucu ile buluşturdu

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından yayınlanan ve Afyonkarahisar iş dünyasının nabzını tutan AFSİAD Trend’in yeni sayısı okuyucularla buluştu.
Gizemli Şehir Afyonkarahisar’ın turizm merkezi olma yolunda ilerleyen bölgesi Frig Vadisi’nin kapak dosyasında işlendiği AFSİAD Trend’de, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Massimo Gaiani, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, TÜMMER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu’nun yazıları yer alıyor.
Ayrıca Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in, Rus-Türk İşadamları Birliği’nin görüşleri de AFSİAD Trend’in yeni sayısında okuyucularla paylaşılıyor. AFSİAD’ın üyelerinin başarı hikayeleri ve yatırımları ile ilgili haber ve röportajların da bulunduğu AFSİAD Trend’in, http://afsiadtrend.afsiad.org.tr/ adresinden okunabileceği belirtildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Haber

Haber

Bakmadan Geçme