AFSİAD, Federasyon Hâline Gelecek

Afyonkarahisar Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurulu'nda, Dernek'in Afyonkarahisar merkezli bir federasyona hâline gelmesi için çalışma yapılacağı duyuruldu

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (AFSİAD) Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Genel Sekreteri Abdurrahman Alp’ın açış konuşmasıyla başladı. Alp, “Vefat eden Yönetim Kurulu Başkanımız Kadir Sayın ve Üyemiz Suat Sayın’ın Babaanneleri Raziye Hanımefendiye Allah’tan rahmet diliyor, cenaze merasimi dolayısıyla aramızda bulunamayan Başkan Kadir Sayın ve Üyemiz Suat Sayın’a başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.
AFSİAD Federasyonu hakkında bilgi veren Alp, “Geldiğimiz noktada 105 üyesi ile Afyonkarahisar’ın ve bölgesinin sahip olduğu istihdam ve üretim gücü ile gerçekleştirilen yatırımların büyük bir çoğunluğunu elinde bulunduran AFSİAD, siz değerli üyelerinden aldığı güç ve beraberlik ruhu ile sadece ilimiz Afyonkarahisar’da değil bölgemizde ve ülke genelinde de önemli iş birliklerine imza atıyor. Derneğimiz AFSİAD’ın üst kuruluşlar olan Federasyon ve Konfederasyonlara üyeliği ile sanayici ve iş insanlarının ortak sesi olmak düşüncesi bizlerde yepyeni bir oluşumun ve ulusal düzeyde ses getirecek bir birlikteliğin kıvılcımı oldu. Bizler AFSİAD olarak doğduğu toprakları unutmayan, memleketi ile bağlarını hiç koparmamış, şehrimizin ve ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışan ülkemizin değişik şehirlerinde bulunan Afyonkarahisar’lı iş insanlarını bir araya getirmenin, bir çatı altında buluşturmanın faydalı olacağı kanaatindeyiz. Bu düşünce dolayısıyla öncülüğünü derneğimiz AFSİAD’ın yapacağı, merkezinin Afyonkarahisar olacağı AFSİAD Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Federasyonu kurmayı planlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber
YÖNETİM KURULU YETKİLENDİRİLDİ
Alp konuşmasının devamında, “Bildiğiniz üzere hali hazırda AFSİAD ismi ile faaliyet yürüten ve ülkemizin farklı şehirlerinde bulunan Afyonkarahisar’lı sanayici ve iş insanlarının bir arada olduğu Dernekler bulunmakta. Bunlar İstanbul AFSİAD, Bursa AFSİAD ve Ankara AFSİAD. Bunlarla birlikte İzmir, Antalya ve Eskişehir illerinde AFSİAD derneklerinin kurulması çalışmaları devam etmektedir. Yeni derneklerinde kurulması ile Federasyon kurulması ile ilgili çalışmaları başlatabileceğiz. AFSİAD olarak bu oluşuma öncülük edebilmemiz AFSİAD Federasyonu kurulum sürecini başlatabilmemiz için Yönetim Kurulumuzun bu konuda Genel Kurulumuzca yetkilendirilmesini takdirlerinize sunarız. Sonucun şimdiden derneğimiz AFSİAD, Afyonkarahisar ve ülkemizin değişik illerinde bulunan Afyonkarahisar’lı İş İnsanları için hayırlı olmasını diler, bizleri bu organizasyonumuzda yalnız bırakmadığınız teşekkür ederim” dedi.

Haber
YENİ ÜYELERE PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ
Alp’in konuşmasının ardından, Genel Kurul’da divan oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Gönül Ar Güngör kâtipliklere ise Mahmut Ekici ve Nebahattin Demirel seçildi. Gündem maddeleri oylanarak kabul edildi. Toplantıda AFSİAD’ın yeni üyeleri İsmail Görgülü, Gazi Özcan, İrfan Boy’a Genel Sekreter Abdurrahman Alp tarafından, Murat Şensoy’a Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Divrikli tarafından, Muhammet Fatih Gönbe ve Mehmet Akpınar’a da Yönetim Kurulu Üyesi Nail Demirel tarafından plaketleri takdim edildi.

Haber

Bakmadan Geçme