AFSİAD, Afyon’a güzel hizmetler yaptı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFSİAD’ın kente önemli hizmetler yaptığını belirtti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Yapılan genel kurul toplantısının ardından AFSİAD Başkanlığına seçilen Hüseyin Şehitoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.Geride kalan 5 yıllık görev süre içerisinde Afyonkarahisar’daki [&hellip]

AFSİAD, Afyon'a güzel hizmetler yaptı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFSİAD’ın kente önemli hizmetler yaptığını belirtti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Yapılan genel kurul toplantısının ardından AFSİAD Başkanlığına seçilen Hüseyin Şehitoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
Geride kalan 5 yıllık görev süre içerisinde Afyonkarahisar’daki işadamlarına büyük önem verdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, “İlimizin tamamında beldelerinde, hatta köylerinde üretim yapan, istihdam ortaya koyan, ihracat yapan tüm işadamlarını önemsiyoruz. İşadamlarının üretim, istihdam ihracat gibi alanlarda yaptıkları faaliyetler sayesinde ilimiz ekonomisinde, çok önemli ilerlemeler ortaya çıkıyor. Tabii biz yerel yöneticilerin, görevi, işadamlarımızın iyi gününde, kötü gününde yanında olmak, onlarla her platformda birlikte olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bizlerde öyle sanıyorum ki; 5 yıllık icraatlarımızda bunu gösterdik. Özelde de AFSİAD’ın Afyonkarahisar’da çok güzel hizmetler yaptığını, üyelerin vasıtasıyla en güzel şekliyle ihracatı, istihdamı ve üretimi ortaya koyduğuna şahit olduk” dedi.
“DESTEK VERECEĞİNİZE EMİNİZ”
AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, AFSİAD’ın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Afyonkarahisar’ın bekası için güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğinin altını çizdi. İl yöneticileriyle birlikte hareket edeceklerini ifade eden AFSİAD Başkanı Şehitoğlu; “AFSİAD olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da memleketimizin bekası için doğru bildiğimiz şeyleri söylemeye, toplumla birlikte, sizlerle birlikte daha güzel işlere adım atmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanı olarak sizin de bizimle birlikte olacağınıza canı gönülden eminiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme