• Haberler
  • Siyaset
  • 'Afrin'e mutlaka operasyon düzenlenmeli' – Kocatepe Gazetesi

'Afrin'e mutlaka operasyon düzenlenmeli' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e mutlaka operasyon yapması gerektiğini belirtti. Karagöz, Parti Binası'nda düzenlediği haftalık basın toplantısında 'Afrin, Hatay ve Kilis'i gören bir bölge. Arazi olarak da Kilis ve Hatay'dan daha yukarıda kalan bir bölge. Terör koridorunda olan bir nokta. Daha önce yapılan operasyonların Afrin'e de mutlaka yapılarak terör [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e mutlaka operasyon yapması gerektiğini belirtti. Karagöz, Parti Binası’nda düzenlediği haftalık basın toplantısında “Afrin, Hatay ve Kilis’i gören bir bölge. Arazi olarak da Kilis ve Hatay’dan daha yukarıda kalan bir bölge. Terör koridorunda olan bir nokta. Daha önce yapılan operasyonların Afrin’e de mutlaka yapılarak terör koridorunun denize ulaşmasının mutlaka engellenmesi lazım. Bunu çok önemsiyoruz. O bölgede askerlerimizin varlığı, hem o bölgede yaşayan insanlara, hem de Türkiye’ye huzur verecektir” dedi.
DEVLET VE HÜKÜMETE BAŞARILAR DİLİYORUZ
Karagöz, şöyle devam etti:
“Oranın güvenliğinin alınması, hem Türkiye’ye gelecek teröristlerin yolunun kapanması, hem de teröristlerin denize ulaşımının kapanması manasına gelecek. Amerika’nın da hayallerinin suya düştüğü bir operasyon olacak. Bu yüzden çok önemsiyoruz. Türk Milleti’ne, Türk Devleti’ne, Türk Ordusu’na, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ne başarılar diliyoruz. O bölgeye mutlaka operasyon yapılmasını diliyoruz.”
GENEL MERKEZLER
KARAR VERECEK
MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, bir basın mensubunun “AK Parti ile mutabakat çerçevesinde yerel anlamda da ortak adaylar belirlenecek mi” sorusuna cevap verdi. Karagöz, “Sayın Veysel Eroğlu, Referandum sürecinde partimize ziyarete gelmişti. Orman ve Su İşleri Bakanımızın Partimize ziyareti sırasında kendi aramızda sohbetini ettik ama bunun kararını verecek olan ne Adalet ve Kalkınma Partisi’nin İl Başkanı, ne Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanı’dır. Bunu Genel Merkezlerimiz mutlaka değerlendirir. Mutabakatta böyle bir şey çıkarsa gereğini yaparız” dedi.
ELEŞTİRİYE ELEŞTİRİ İLE CEVAP
Karagöz, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan’ın “Milli ittifak altında yeni bir cepheleşme oluşturuluyor” eleştirisinin hatırlatılması üzerine de şöyle konuştu:
“Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, ‘Kemal Kılıçdaroğlu hayır ittifakını sertleştirirse ve bloklaştırırsa biz de evet cephesi olarak Yenikapı Ruhu’na uygun olarak Cumhurbaşkanımızın yanında oluruz’ demiştir. Bu cepheleşmeyi başlatan Genel Başkanımız veya Tayyip Bey değildir. Yanında yer aldıkları kişilere baksınlar, bizim de hassasiyetlerimiz var. Devlet gibi, millet gibi, bayrak gibi, din gibi hassasiyetlerimiz var. Onlar da bu hassasiyetlere uyuyorlarsa buyursunlar, her platformda beraber oluruz. 12 Eylül öncesinde ben küçük yaşlarımda ceza almış bir insanım. Allah o günlere geri döndürmesin. O dönemde orak çekiçli bayrakla Türk Bayrağı’nın mücadelesi vardı. Birileri İstiklal Marşı’nı söylemek için can verirken birileri de Sosyalist Enternasyonel Marşı’nı söylüyordu. Geriye baksınlar, oradan ders alsınlar. İl Başkanı atadıkları veya görevlendirdikleri insanlara baksınlar. Devletin askerine, polisine taş atarken veya sosyal medya hesaplarında ‘Seri katil devlet’ diyenlere bir baksınlar. Biz bu devlet için can vermeyi biliriz. Kendi hassasiyetlerini yeniden gözden geçirsinler.” >> Murat ARISOY’un Haberi

GÜVENLİK GÜÇLERİNİ
 KUTLUYORUZ
MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, Emniyet ve Jandarma teşkilatlarının son dönemde başarılı operasyonlara imza attığını belirterek her iki teşkilatı kutladığını belirtti.

Bakmadan Geçme