• Haberler
  • Genel
  • Afrika'ya 'can' suyu ulaşsın – Kocatepe Gazetesi

Afrika'ya 'can' suyu ulaşsın – Kocatepe Gazetesi

Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, Afrika'da su kuyusu açmak için kermes düzenledi. İmaret Camii'nin karşısında açılan kermes, 20 gün boyunca hizmet verecek Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, İmaret Camii'nin karşısında kermes açtı. Dernek üyelerinin el emeği olan yiyecek ürünleri ile farklı giyecek mamullerinin de satıldığı kermeste toplanan para, Afrika'da su kuyularının açılmasında kullanılacak. 1 [&hellip]

Afrika’ya “can” suyu ulaşsın

Cansuyu Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, Afrika’da su kuyusu açmak için kermes
düzenledi. İmaret Camii’nin karşısında açılan kermes, 20 gün boyunca hizmet verecek

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, İmaret Camii’nin karşısında kermes açtı. Dernek üyelerinin el emeği olan yiyecek ürünleri ile farklı giyecek mamullerinin de satıldığı kermeste toplanan para, Afrika’da su kuyularının açılmasında kullanılacak.
1 KUYU 6-7 BİN LİRA
1 su kuyusunun 6-7 bin lira civarında bir miktar parayla açıldığını belirten Dernek üyeleri, “Afyonkarahisar halkının bu anlamda duyarlılıklarını bekliyoruz. Biz burada rahatçu su içebilirken, Afrika’da yüzlerce kişi su bulamıyor. Biz de bu kermesin bir vesile olması için dua ediyoruz” dediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme