Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afrikalılar Mahmutköyü ile karşılaşacak

Yeni sezon öncesinde hazırlık

Yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarına başlayan Mahmutköyü 1453 Gençlikspor takımı Afrika’dan gelen futbolcuların oluşturduğu Bak Futbol takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele edecek olan Mahmutköyü 1453 Gençlikspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yaylabağı Belediyespor ilk hazırlık maçına çıkan Mahmutköyü 1453 rakibini 8-3 mağlup etti.
Ayrıca Afrika’daki bir çok ülkeden gelerek İstanbul’da faaliyet gösteren Bak Futbol Takımı’nda bir araya gelen 34 futbolcu ile karşılaşacak olan Mahmutköyü 1453 Gençlikspor, gelen maç teklifine şaşırdı. Kadrosundaki yabancı oyunculara bu takımdaki oyuncuları tanıyıp tanımadıklarını sorduğunu söyleyen Mahmutköyü 1453 Gençlikspor Antrenörü Fatih Yalçın, oyuncularından ne takımı ne de sporcuları tanımadıklarını cevabını aldığını ifade etti. Yalçın, “2019-2020 sezonunun hazırlıklarına başladık. Umarım kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon geçiririz. Hazırlıklar kapsamında Afrika karması olan Bak Football Sport takımı ile de bir hazırlık maçımız olacak. Afrika’nın Kamerun, Nijerya, Gana, Fildişi gibi ülkelerinden oyuncuları bulanan Bak ile 15 Eylül Pazar günü saat 14.00’da bir hazırlık maçımız olacak. Takımımız ve de köyümüz adına ilginç bir maç olacağını düşünüyorum. Bir köy takımı ile Afrika takımının hazırlık maçı değişik bir futbol atmosferi oluşturacağı düşüncesindeyim. Ayrıca bilindiği üzere geçen sezon namağlup olarak tamamladığımız ligde bir üst lige yükseldik ve aynı başarıyı devam ettireceğimize inanıyorum.” dedi.
Maç için kendilerini aradıklarını belirten Teknik Adam Yalçın, “İlk olarak bizi aradıklarında fazla imkanımız olmadığını, kendilerini karşılayamayacağımızı, en fazla onlara bir yemek ikramında bulanabileceğimizi söyledik. Onlar da kendileri için sorun olmayacağını söyledi. Biz de yerimizi ve karşılaşacağımız zamanı kararlaştırdık. Şaşkınlığımız üzerine aklımıza kadromuzdaki oyunculara takımı veya oyuncuları tanıyıp tanımadıklarını sorduk. Onlar da ne takımı ne de oyuncuları tanımadıklarını söyledi. Sonraki görüşmelerimizde bizi sosyal medyadan takip ettiklerini öğrendik.” ifadesine yer verdi.
Yakın illerden başka takımların kendilerini takip ettiğini belirten Teknik Adam Yalçın, “Takımımızı başka illerden yakından takip edildiğini biliyorduk. Bu bizler için ayrıca gurur verici bir olay. Bir de yabancı bir takım tarafından takip edilmek ve hazırlık maçı yapmak istemeleri bizim için ayrı gurur verici bir olay oldu.” şeklinde konuştu.
Destek verenlere teşekkür eden Teknik Adam Yalçın, “Bize bu organizasyonda desteklerini esirgemeyen Şuhut Kaymakamımız Nurullah Kaya ve Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt beye çok teşekkür ediyoruz. Bizlere her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemediler. Bu önemli organizasyona Şuhutlu ve Mahmut Köylü tüm futbol severleri bekliyoruz. Güzel ve unutulmaz bir maç olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.
Mahmutköyü 1453 Gençlikspor’un Bak Futbol Takımı ile oynayacağı maç 15 Eylül Pazar günü saat 14.00’te Şuhut İlçe Stadyumu’nda başlayacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti