• Haberler
  • Genel
  • AFMEYAD, protokolü iftarda memurlarla buluşturdu

AFMEYAD, protokolü iftarda memurlarla buluşturdu

Afyonkarahisar Memur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel iftar yemeğinde protokol ile memurları buluşturdu Düzenlenen iftar yemeğine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkocatepe Üniversitesi(AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Genel Başkanı Levent Dursun Akın ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kılıç, ve dernek üyeleri katıldı. Yemek sonrasında derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgi veren AFMEYAD Başkanı [&hellip]

AFMEYAD, protokolü iftarda memurlarla buluşturdu

Afyonkarahisar Memur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel iftar yemeğinde protokol ile memurları buluşturdu

Düzenlenen iftar yemeğine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkocatepe Üniversitesi(AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Genel Başkanı Levent Dursun Akın ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kılıç, ve dernek üyeleri katıldı. Yemek sonrasında derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgi veren AFMEYAD Başkanı Bülent Akgümüş, 2003 yılında kurulan derneğin, 2012 yılına geldiğinde 110 üyesiyle faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi. Akgümüş, “Çeşitli kurumlarda çalışan üyelerimize sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerle birlikte kişisel gelişimlerini sağlayacak bilgisayar, hızlı okuma, ingilizce, aile içi iletişim kurs ve seminerleri düzenlenmekteyiz. Yurt içi ve yurt dışı geziler düzenlenerek özellikle yut dışındaki kamu kurumlarının işleyişleriyle ilgili önemli tespitlerde bulunulmuştur.” dedi.
Akgümüş, bunun dışında derneğin hazırladığı 2 AB projesinden bir tanesi olan ‘yaşam boyu eğitim projesi’nin kabul edilerek Danimarka, Norveç ve İspanya ortaklığıyla başarıyla sonuçlandırıldığını, üyelerin bu ülkeleri ziyaret ederek oradaki kurum ve derneklerin projeleri incelediğini, Afyonkarahisar’da uygulanabilirliğini araştırdığını kaydetti.
Akgümüş, “Derneğimiz ilimize atanan memur arkadaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda lojistik desteği vermektedir. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden derneğimiz geleneksel ağaçlandırma faaliyeti kapsamında AFMEYAD hatıra ormanı oluşturmuştur. Çevre ve insan sağlığına gerekli duyarlılığı gösteren derneğimiz il sağlık müdürlüğü ile birlikte ‘sigaraya elveda, spora merhaba’ sloganıyla kurumlar arası halı saha turnuvası düzenlemiştir.” diye konuştu.
Bülent Akgümüş, derneğin düzenlediği faaliyetlerle kamu çalışanları arasında sevgi, saygı, birlik ve beraberliğin tesisi adına birleştirici ve bütünleştirici rol oynadığını anlattı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme