AFLORA da albikere’de

Afyonkarahisar’dan yola çıkarak Türkiye’nin markası olan albikere.com’da AFSÜ’nün AFLORA’sı da yer aldı   Afyon Eğitim Vakfı (AEV) İktisadi İşletmesi tarafından kurulan, Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ATSO'nun ana destekçisi olduğu albikere.com e-ticaret pazaryeri, büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) bir taraftan kadın üreticilere destek verirken, diğer yandan öğrenimini [&hellip]

Afyonkarahisar’dan yola çıkarak Türkiye’nin markası olan albikere.com’da AFSÜ’nün AFLORA’sı da yer aldı

Afyon Eğitim Vakfı (AEV) İktisadi İşletmesi tarafından kurulan, Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ATSO’nun ana destekçisi olduğu albikere.com e-ticaret pazaryeri, büyümeye devam ediyor.
Bu kapsamda Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) bir taraftan kadın üreticilere destek verirken, diğer yandan öğrenimini sürdüren maddi imkânı kısıtlı öğrencilere katkı sağlayan albikere.com pazaryerinde, AFLORA markası ile yer almaya başladı. AFSÜ Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.’nin öncülüğünde kurulan, çok sayıda araştırmacı, akademisyen ile özel sektörden girişimcinin de ortak olduğu Afyonkarahisar Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sanayi ve Ticaret A.Ş. (A Flora AŞ) ürün portföyünde, katkı maddesi içermeyen, üreticiden tüketiciye tüm aşamalarda kimyasal süreçten geçmemiş soğuk sıkım sabit yağlar, saf uçucu yağlar, zamanında ve uygun şekilde toplanmış bitki çaylarıyla yer alıyor. Gıdadan ev ve yaşam ürünlerine, giyim ve aksesuarlardan kozmetik ve kişisel bakım ürünlerine hobi malzemeleri ve oyuncak çeşitlerine, kitap ve kırtasiye ile elektronik ürünlere uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahip olan albikere.com, güvenilir alışverişin Afyonkarahisar’dan dünyaya uzanan adresi olmayı başardı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme