Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFLİDAŞ hizmete başlıyor

AFLİDAŞ hizmete başlıyor

ATB’nin Dinar İlçesi’ndeki Tarım Ürünleri Lisanslı Deposunun, bugünden itibaren Arpa, Buğday ve Mısır alımlarına başlayacağı açıklandı

 

Afyonkarahisar Ticaret Borsasınca (ATB) yapılan, Dinar’daki Tarım Ürünleri Lisanslı Deposu, 1 Temmuz’dan itibaren Arpa, Buğday ve Mısır alımlarına başlıyor. ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, yaptığı açıklamada, kentte kazandırdıkları ve faaliyete başlayacak lisanslı depolarının onurunu yaşadıklarını söyledi.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde bazı zorluklarının yaşandığını dile getiren Mühsürler, şöyle konuştu:
“Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 9 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Bu eser yıllarca ülkemize ve bölgemize hizmet verecek büyük bir yatırım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı ve bereketli olsun.”
“2 TESİSİN PROJE AŞAMASINDAYIZ”
ATB Meclis Başkanı ve Afyon Borsa Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Zobalı da Afyonkarahisar’a ve bölgeye önemli bir eser kazandırdıklarını vurguladı.
İlerleyen süreçte Afyonkarahisar il merkezine 40 bin ile Emirdağ ilçesine de 20 bin tonluk iki tesisin de proje aşamasında olduğuna dikkat çeken Zobalı, “İnşallah yakın bir zamanda buralarında yapımını tamamlayarak hizmete açarız. Toplam da 90 bin tonluk bir hedefimiz bulunmaktadır. Dinar bölgemize kurduğumuz 30 bin tonluk tesis ile ilk hedefimizi gerçekleştirdik. Devletimizin Lisanslı Depolarda depolanan ürünlere çok önemli destekleri var. Bu desteklerden üreticilerimizin ve tüccarlarımızın faydalanmasını istiyoruz.” diye konuştu.