Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFKA’dan Fenerbahçe’ye iki bomba

AFKA’dan Fenerbahçe’ye iki bomba

Türk futboluna yetenekli ve ahlaklı sporcular yetiştirme hedefiyle yola çıkan AFKA Gençlikspor’da forma giyen 2 genç oyuncu 12 yaşında Fenerbahçe’ye transfer oldu. 2007 doğumlu Efe Veli İçgöz ve Osman Başkuyu, Fenerbahçe Spor Kulübü ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe Altyapı Direktörü Serhat Permezci ve scaut ekibi tarafından yapılan taramalar sırasında dikkat çeken iki oyuncu için kararını veren Fenerbahçe iki oyuncuyu kadrosuna kattı.
Yapılan görüşme sonrasında AFKA Gençlikspor Antrenörleri’nden Selçuk Binboğa ve Hüseyin Yaşar, sporcular Başkuyu, İçgöz ve aileleri ile birlikte İstanbul’a giderek sporcuları Fenerbahçe’ye teslim etti.
AFKA Gençlikspor’dan yapılan açıklamada, “Bugün kulübümüz için mutluluk verici bir gün. Sporcularımız Efe Veli İçgöz ve Osman Başkuyu Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olmuştur. Transferde emeği geçen başta Sayın Serhat Permezci’ye, velilerimize, antrenörlerimize ve kulüp başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sporcularımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.” ifadesine yer verildi.