• Haberler
  • Spor
  • Afjim'den Çoban'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afjim'den Çoban'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Türkiye'yi temsil eden Afjim Spor Kulübü, şampiyona dönüşü Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Afjim Spor Kulübü Başantrenörü Yusuf Evyurt öncülüğünde gerçekleşen ziyarete, Kulüp Danışmanı Gökhan Yılmaz, kulüp sporcuları Mert Evyurt ve Mohammed Al-Badrı katıldı.ACAR KLASİKDALDA DÜNYAALTINCISI OLDUŞampiyona ile ilgili Başkan Burhanettin Çoban’a bilgi veren Yusuf [&hellip]

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Afjim Spor Kulübü, şampiyona dönüşü Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Afjim Spor Kulübü Başantrenörü Yusuf Evyurt öncülüğünde gerçekleşen ziyarete, Kulüp Danışmanı Gökhan Yılmaz, kulüp sporcuları Mert Evyurt ve Mohammed Al-Badrı katıldı.
ACAR KLASİK
DALDA DÜNYA
ALTINCISI OLDU
Şampiyona ile ilgili Başkan Burhanettin Çoban’a bilgi veren Yusuf Evyurt, şampiyonada ülkemizi ve Afyonkarahisar’ı temsil eden Ertuğrul Acar’ın 1.80 boy 83 kilogram klasik dalda dünya altıncısı olduğunu söyledi. Ertuğrul Acar’ın hastalığı nedeniyle ziyarete katılamadığını kaydeden Evyurt, sporcusu adına desteklerinden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür etti. Afyonkarahisar’da vücut geliştirme sporunun çok yaygın olmadığını belirten Evyurt, Afyonkarahisar’da bu konuda öncü olduklarını ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan çok büyük destek aldıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda elde ettikleri başarıdan dolayı Afjim Spor Kulübü antrenör ve sporcularını tebrik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme