• Haberler
  • Genel
  • AFJET'te kadro arayışı sürüyor – Kocatepe Gazetesi

AFJET'te kadro arayışı sürüyor – Kocatepe Gazetesi

2014-2015 sezonu Bölgesel Amatör Ligi karşılaşmaları 13 Eylül’de başlayacak. AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Ufuk Süer henüz takım kadrosunu tam olarak oturtmadıklarını, tespit ve arayışlarının devam ettiğini bildirdi Takımın omurgasını kurarken en iyiyi yakalama amacında olduklarını belirten AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Ufuk Süer, bu manada çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi. Atatürk Stadı'ndaki çalışmalarının günde çift [&hellip]

AFJET’te kadro arayışı sürüyor

2014-2015 sezonu Bölgesel Amatör Ligi karşılaşmaları 13 Eylül’de başlayacak. AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Ufuk Süer henüz takım kadrosunu tam olarak oturtmadıklarını, tespit ve arayışlarının devam ettiğini bildirdi

Takımın omurgasını kurarken en iyiyi yakalama amacında olduklarını belirten AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Ufuk Süer, bu manada çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi. Atatürk Stadı’ndaki çalışmalarının günde çift idman olarak devam ettiğini, doho çok güce dayalı ve taktik amaçlı çalışmalar yürüttüklerini belirten Teknik Patron Süer, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını kaydetti. 13 Eylül tarihine kadar 45 günlük bir süreç bulunduğuna dikkat çeken Süer, “Hedefimiz en iyiy yakalamak. Bu arada aramızdan ayrılanlar olabileceği gibi ekibimize yeni katılanlar da olabilir. Henüz kadromuz tam oturmadı. Arayışlarımız devam ediyor” dedi.
AFJET Afyonspor’un zirveye oynayan bir takım olacağını, bu caimaya yakışanın bu olduğunu belirten Teknik Direktör Ufuk Süer, yeni gelen futbolcuların takıma çabuk adapte olduklarını, yapılacak küçük rötuşlarla ana kadronun belirleneceğini kaydetti. Süer, “5 ya da 6 futbolcu daha ihtimaller dahilinde. Yapılan transferlerde başarılı olmak zorundayız. Çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İlk zamanlar aşırı sıcaklardan etkilendik ama şu an bu sıkıntıyı atlattık. Hazırlık maçlarına odaklandık. Oyuncuların bireysel performanslarından çok takım oyununa olan adaptelerini bu fırsatla değerlendireceğiz. Ama hazırlık maçları da tek bir ölçü olmayacaktır” dedi.
Öte yandan Afjet Afyonspor kadrosu ile birlikte antrenmanlara çıkan iki siyahi futbolcunun durumuyla ilgili görüşmelerin de devam ettiği bildirildi. Van Belediyespor’da sanrafor bölgesinde görev yapan Faruk ve orta saha oyuncu Dembele’nin Afjet Afyonspor’daki durumları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Her iki futbolcunun bağlı bulundukları Soccer İnternational Business Menegament şirketinin yetkilileri Afyonkarahisar’a gelerek bu iki futbolcunun durumları ile ilgili AFJET Afyonspar Kulüp yöneticileri ile yaptıkları görüşmeler sürüyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme