• Haberler
  • Genel
  • “AFJET’le güzel işler başardık” – Kocatepe Gazetesi

“AFJET’le güzel işler başardık” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFJET’le önemli başarılara imza attıklarını söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kurum ziyaretleri sırasında AFJET’ten övgüyle söz etti. Çoban, “AFJET ile birlikte çok güzel işler başardık. Türkiye'de önemli bir tesis oldu. Olumsuz yorumlar geldi ama sonunda herkes takdir etti. Yeni dönemde daha iyi olacak inşallah” dedi. YEŞİL AFYON PROJELERİOrman İşletme [&hellip]

"AFJET'le güzel işler başardık"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFJET’le önemli başarılara imza attıklarını söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kurum ziyaretleri sırasında AFJET’ten övgüyle söz etti. Çoban, “AFJET ile birlikte çok güzel işler başardık. Türkiye’de önemli bir tesis oldu. Olumsuz yorumlar geldi ama sonunda herkes takdir etti. Yeni dönemde daha iyi olacak inşallah” dedi.
YEŞİL AFYON PROJELERİ
Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret eden Çoban, burada ‘Yeşil Afyon’ adı altında Motor sporları pistleri projesinden bahsetti. Motor sporları pistleri projesini istenirse Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte yapabileceklerini söyleyen Başkan adayı Çoban, dünya standartlarında olan İnaz turizm bölgesinde, motorkros, süpermotor, yarış parkurları, kamp ve servis alanlarının bulunduğu projeyi hayata geçirmek istediğini söyledi.
PANORAMA’DA İHALE GERÇEKLEŞECEK
Orman işletme Müdürlüğü’nün ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar 5’nci Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu’yu da makamında ziyaret eden Başkan adayı Çoban, Kuşçu’ya Panorama ile ilgili son durumu sordu. Panorama çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Bölge Müdürü Kuşçu, geçtiğimiz günlerde ihalenin gerçekleştiğini ifade etti. Müdürlüğün çalışmalarından da bahseden Kuşçu, Başkan Çoban’ın her zaman kendilerine büyük destek sağladığını söyledi. Başkan Çoban, “Afyonkarahisar’ımız tarihi ve kültürel değerlere sahip bir ilimiz. Bu nedenle Bakanımız Veysel Eroğlu’nun girişimleriyle panorama yapılmasına karar verildi. Panoramayla ilgili çalışmaların devam ettiğini hep birlikte öğrendik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

SERTESER’DEN TAM DESTEK

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın çalışmalarından memnun olduklarını belirtti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Yaptığımız hizmetlerde ve yatırımlarda kurumlarımızla ve sivil toplum örgütlerimizle birlikte hareket ettik. Birlikte hareket etmemizde bizlere başarıyı getirdi” dedi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan adayı Çoban, sırasıyla, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü’nü, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO), Polis Evini ile Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlk olarak AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan’ı ziyaret eden Başkan adayı Burhanettin Çoban, Müdür Buldan’ın başarılı çalışmalar yürüttüğünü ifade etti.
Çoban’ın kendisini ziyaretinde konuşan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, “Öncelikle ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Sayın başkanımla 5 yıldır Afyonkarahisar için beraber çalıştık. Başkanımızın bizlerde çok emekleri geçti. Bütün sorunlarımıza çözüm bulmaya çalıştı. Başkanımız Afyonkarahisar için her türlü yatırıma hep açık oldu ve uyumlu çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek lazım. Afyon ile ilgili bir şey yaparken hep bilgi ve görüş alır. 5 yıl için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Projelerini de görme fırsatım oldu. Bu projelerin Afyonkarahisar’a çağ atlatacağına inanıyorum. Afyon’a bir ivme kazandırdı inşallah bir daha ki, seçime büyükşehir olarak gireriz. Bu da birlikten, beraberlikten ve uyumdan geçer” dedi.

Bakmadan Geçme