• Haberler
  • Genel
  • Afjet’in büyük karlar elde etmesine gerek yok

Afjet’in büyük karlar elde etmesine gerek yok

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Afjet’in kamu yararına hizmet eden bir kuruluş olduğunu söyledi. Ecer, “Afjet’in büyük karlar elde etmesine gerek yok. Abonelik ücreti ve tüketim fiyatları indirilerek Afjet yaygınlaştırılmalı” dedi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, beraberinde CHP Belediye Meclis Adayları ile birlikte Afjet’i ziyaret etti.“AFJET [&hellip]

Afjet'in büyük karlar elde etmesine gerek yok

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Afjet’in kamu yararına hizmet eden bir kuruluş olduğunu söyledi. Ecer, “Afjet’in büyük karlar elde etmesine gerek yok. Abonelik ücreti ve tüketim fiyatları indirilerek Afjet yaygınlaştırılmalı” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, beraberinde CHP Belediye Meclis Adayları ile birlikte Afjet’i ziyaret etti.
“AFJET YAYGINLAŞTIRILMALI”
Afjet Genel Müdürü Yusuf Ulutürk ile karşılıklı görüş alışverişinde bulanan Ecer, “Jeotermal enerji Afyonkarahisar için Allah’ın bir lütfudur. Bugün Afyonkara-hisar ilimiz de hava kirliliği tavan yapmış ve insan sağlığını tehdit edecek duruma gelmiştir. Biz bu yola çıkarken Afyonkarahisar rahat bir nefes alacak dedik. İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini bir hekim olarak tekrar söyleyebilirim. Bu kirliliğin önüne en başta havaya zehir saçan yakıtı yok ederek geçebiliriz. İşte bunun için Afjet’in yaygınlaştırılması ve yaygınlaştırılarak ucuzlatılması gerekiyor. Afjet kamu yararına hizmet eden bir kuruluştur. Afjet’in büyük karlar elde etmesine gerek yoktur. Kazançlarını vatandaşa yansıtarak, en başta abonelik ücretini düşürerek ve tüketim fiyatlarını indirerek gerçekleştirmeli. Bizim projemizden biriside Afjet’in yaygınlaştırılması ve ucuzlatılmasıdır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Ecer: Taşeron işçiliğe son vereceğiz

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı
Mehmet Ecer seçim çalışmaları kapsamında
Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryolu-İş Sendikası Şube Başkanı Muharrem Uslu’yu da ziyaret etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk-İş il Temsilcisi ve Demiryolu-İş Sendikası Şube Başkanı Muharrem Uslu, “Dr. Mehmet Ecer, Afyonkarahisar’ın sorunlarını net olarak dile getiriyor. Tespitler konusunda ise nokta atışlar yapıyor. Bence kişi partisinin olmazları olmazı konusunda siyaset yapmamalı, siyasetçi toplumun algısı yönünde siyaset yapan kişi olmalıdır. Ben Dr. Mehmet Ecer’de bunu görüyorum. Ecer, eleştiri ve söylemleri ile Afyonkarahisar’da farklı bir algı oluşturmuştur. Ecer’in projeleri toplumu kucaklayan projelerdir” dedi.
Kimseyi ötekileştirmediklerini kaydeden Ecer ise, “Bizler belediyecilik anlayışımızda hiç bir kimse ve kuruluşu ötekileştirmeyeceğiz. Belediye kararlarında kurullar oluşturulacak ve karar verme mekanizması içinde STK’lardan da faydalanacağız. Biz belediye meclis listemizi yaparken toplumun tüm kesimini dikkate aldık ve STK’lardan da destek istedik. Demiryol-İş Sendikası’na bağlı bir adayımızda var. Sendikaların işçi hakları konusunda etkili olması gerektiğini düşünüyoruz. Belediye görevine geldiğimiz takdirde, taşeron işçiliğine son verecek ve belediyeye bağlı tüm çalışanlarımızın sendika üyesi olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

“Her semtte konak yapacağız”

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı
Mehmet Ecer, Esentepe Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi

Esentepe Mahallesi’ne ilişkin sorunların ve projelerin masaya yatırıldığı ziyarette konuşan Ecer, “Esentepe mahallemiz alan ve nüfus yoğunluğu olarak büyük bir mahallemizdir. İnsanlarımızın yaşam kolaylıkları açısından bir mahallede bulunması gereken her şey olmalıdır. Özellikle Esentepe mahallemizde insanların toplanacağı düğün, nişan, kına gecesi, mevlid gibi etkinliklerin yapılacağı çok amaçlı bir salon eksikliği vardır. Biz her semtimize yapacağımız Semt Konakları’ndan birisini de bu semtimizde yapacağız. Semtlerde özgün Afyon mimarisi şeklinde yapılacak olan bu konaklar çok fonksiyonlu olacak. Çocuklarımıza derslerinde yardımcı olmak amacıyla başında öğretmenlerin bulunduğu etüd salonları, her türlü bilgi işlemin yapıldığı salonlar, kadınlarımızın çeşitli amaçlarla (kına gecesi vs) kullanacakları salonlar, egzersiz salonları, toplantı ve gösteri salonları, belediye gişeleri, aile sağlığı merkezleri, muhtar odaları bu konakların içinde yer alacak” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme