• Haberler
  • Genel
  • AFJET’e “fatura” dilekçesi – Kocatepe Gazetesi

AFJET’e “fatura” dilekçesi – Kocatepe Gazetesi

Yeşilyol Caddesi üzerinde bulunan Dumlupınar Apartmanı sakinleri AFJET’e “fatura” dilekçesi verdi. Dilekçede kullanılan bir daire ile kullanılmayan bir daireye aynı ücretin ödenmesini öngören faturaların geldiği belirtildiYeşilyol Caddesi üzerinde bulunan Dumlupınar Apartmanı sakinlerinden Ali İhsan Karakadıoğlu ile Fatma (Vanlıoğlu) Karakadıoğlu, Afyon Jeotermal Tesisleri Genel Müdürlüğü’ne dilekçe yazarak, kullanılan ve kullanılmayan iki daireye aynı faturanın kesildiğini, buradaki [&hellip]

AFJET'e "fatura" dilekçesi

Yeşilyol Caddesi üzerinde bulunan Dumlupınar Apartmanı sakinleri AFJET’e “fatura” dilekçesi verdi. Dilekçede kullanılan bir daire ile kullanılmayan bir daireye aynı ücretin ödenmesini öngören faturaların geldiği belirtildi
Yeşilyol Caddesi üzerinde bulunan Dumlupınar Apartmanı sakinlerinden Ali İhsan Karakadıoğlu ile Fatma (Vanlıoğlu) Karakadıoğlu, Afyon Jeotermal Tesisleri Genel Müdürlüğü’ne dilekçe yazarak, kullanılan ve kullanılmayan iki daireye aynı faturanın kesildiğini, buradaki aksaklığın çözülmesi gerektiğini belirtti. Dilekçede, “Dumlupınar Apartmanı 17 ve 20 numaralı dairenin sahipleriyiz. Dairenin birinde oturup diğerini gerektiğinde kullanmak üzere boş tutuyoruz. Boş olan dairemizdeki ısı pay ölçerleri 2’de tutulmaktadır. Buna rağmen ısı ölçerlerini daha yüksek tuttuğumuz 17 numaralı daire ile 20 numaralı dairenin faturaları, 2 aydır aynı miktarda gelmektedir” denildi.
Neden dilekçe yazdıkları hakkında bilgi veren Ali İhsan Karakadıoğlu, “AFJET’in yaktığın kadar öde sloganı nedeniyle cazip bulduk. Apartmanda da doğalgaz isteyenleri AFJET kullanmaları için ikna ettik. Ancak AFJET’i çok kullanan dairelerle az kullanan daireler hemen hemen aynı faturayı ödeyince sıkıntı yaşamaya başladık” dedi.
AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk ise Karahisar Tv’de katıldığı Yerel Gündem programında fa-turalarda bazı sıkıntıların olduğunu, ancak yazılım firmasının Nisan ayında yazılım programını bitirmesiyle sıkıntıların aşılacağını belirtmişti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme