AFJET yetmiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar son yılların en çetin kışlarından birini yaşarken AFJET’in verdiği ısı, mekanları ısıtmaya yetmiyor Çetin kış şartlarının Afyonkarahisar ve çevresinde etkisini iyiden iyiye göstermesiyle birlikte şehrin jeotermal enerji ile ısınmasını sağlayan AFJET A.Ş ile ilgili şikayetler de de artış yaşanı-yor.AFJET’in abonelerine verdiği ısının yetersiz kaldığını belirten Afyonkarahisarlılar 'Soğuk günlerde AFJET’in ısısına ya elektrik ocağıyla, ya [&hellip]

AFJET yetmiyor

Afyonkarahisar son yılların en çetin kışlarından birini yaşarken AFJET’in verdiği ısı, mekanları ısıtmaya yetmiyor

Çetin kış şartlarının Afyonkarahisar ve çevresinde etkisini iyiden iyiye göstermesiyle birlikte şehrin jeotermal enerji ile ısınmasını sağlayan AFJET A.Ş ile ilgili şikayetler de de artış yaşanı-yor.
AFJET’in abonelerine verdiği ısının yetersiz kaldığını belirten Afyonkarahisarlılar “Soğuk günlerde AFJET’in ısısına ya elektrik ocağıyla, ya da tüp sobasıyla takviye yapmak gerekiyor. Geçtiğimiz yıllarda AFJET ile yakaladığımız ısı oranını bu yıl arar hale geldik” diye sıkıntılarını dile getiriyorlar.
Benzer bir sıkıntıyı Afyonkarahisar’ın merkezi camilerinden Karaman Camii cemaati de yaşıyor şu günlerde. AFJET tarafından caminin kapısına asılan “Bu camideki ısı konforu AFJET tarafından ücretsiz yapılmaktadır” tabelasının lafta kaldığını belirten cami cemaati, “Normal günlerde AFJET ile ısınıyorduk ama, günümüzde bu laf havada kaldı. Caminin ısınması için doğalgaz da kullanmak zorunda kalıyoruz. AFJET’e bedel ödemiyoruz ama ısı yetersiz olduğu için doğalgaza para vermek zorunda kalıyoruz. Keşke gerçekten eskisi gibi ibadetlerimizi konforlu bir halde yapabilsek” diye duruma dikkat çektiler.
Bilindiği gibi AFJET yetkilileri ise bu şikayetlere karşılık, sisteme verilen ısı durumunda bir kayıp olmadığını, ısı yetersizliğinin çetin kış şartları ve binalardaki yetersiz yalıtımdan kaynaklandığı savunmasında bulunuyorlar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme