AFJET Voleybol Ailesi yemekte buluştu

AFJET Afyonspor Voleybol takımlarının başarıları şerefine, AFJET Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sel tarafından AFJET Sosyal Tesisleri'nde yemek verildi Genç Bayanlar Voleybol Kategorisinde tüm rakiplerini mağlup edip şampiyon olan AFJET Afyonspor Genç Kızlar takımı hafta sonu AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel tarafından düzenlenen yemekte şampiyonluğu kutladı. Kutlamaya Kulüp Başkanı Salih Sel, Yönetim Kurulu Üyesi ve [&hellip]

AFJET Voleybol Ailesi yemekte buluştu

AFJET Afyonspor Voleybol takımlarının başarıları şerefine, AFJET Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sel tarafından AFJET Sosyal Tesisleri’nde yemek verildi

Genç Bayanlar Voleybol Kategorisinde tüm rakiplerini mağlup edip şampiyon olan AFJET Afyonspor Genç Kızlar takımı hafta sonu AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel tarafından düzenlenen yemekte şampiyonluğu kutladı.
Kutlamaya Kulüp Başkanı Salih Sel, Yönetim Kurulu Üyesi ve AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk, teknik ekip, sporcular ve sporcuların aileleri katıldı.
Takım Koordinatörü Ahmet Denk’in yaptığı açılış konuşmasından sonra Kulüp Başkanı Salih Sel, Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Ulutürk ve takım baş antrenörü Mustafa Küçükaydın birer konuşma yaptı.
Kulüp Başkanımız Salih Sel yaptığı konuşmada şampiyonluktan dolayı sporcuları ve teknik ekibi kutladı.
Kulüp Başkanı Salih Sel AFJET Afyonspor’un sporcuları, aileleri, teknik ekibi ve yönetim kurulu üyeleri ile büyük bir aile olduğunu, kısa süre içerisinde önemli başarılar elde ettiğini söyledi. Amaçlarının Afyon’da voleybolu sevdirmek ve daha geniş kitlelere ulaştırmak olduğu söyleyen Sel bu konuda her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Kulüp Başkanı Salih Sel, Genç Bayanlara Burdur’da, Küçük Bayanlarda Alanya’da yapılacak olan grup müsabakalarında Afyonu en iyi şekilde temsil edeceklerini ve amaçlarının iki kategoride de Türkiye Yarı Finalleri’ne yükselmek olduğu söyledi.
Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ulutürk ve takım Baş Antrenörü Mustafa Küçükaydın’ın konuşmalarından sonra sporcular ailelerini diğer ailelerle tanıştırdı. Yenilen yemekten sonra Kulüp Başkanı Salih Sel ailelerle sohbet etti ve kutlama sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme