• Haberler
  • Genel
  • AFJET'te Mali Disiplin Sağlandı, Hizmet Kalitesi Arttı

AFJET'te Mali Disiplin Sağlandı, Hizmet Kalitesi Arttı

Yaklaşık 10 yıldır AFJET Yönetim Kurulu üyesi olduğunu ve ilk kez bu yılda şirketin mali durumunun iyileştiğini gördüğünü söyleyen Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve AFJET Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser, kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve bunun da vatandaşlara hizmet olarak dönmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

AFJET’te son 2 yılda yatırımlara rağmen mali disiplinin sağlandığına dikkat çeken ATSO Başkanı Serteser, “AFJET son dönemde güçlü bir toparlanma yaşadı. Genel politikamızda uygulanan ekonomik sıkılaşma, tasarrufa dikkat edilmesi, yönetimde reformist bir politika izlenmesi ve âtıl durumdaki kuyuların sisteme dahil edilmesi bu durumun en önemli sebeplerinden. Devam eden GES projesi var ve ilave yeni yatırımlar yapılmasına rağmen şirketimiz 2 dönemdir mali durumu pozitif yöne çevirdi ve bu yönde de hızlı bir toparlanma yaşadı.

Elde edilen bu olumlu tablo vatandaşa hizmet olarak dönüyor ve hizmet kalitesi de artmış oluyor.  Bunun yansımalarını önümüzdeki süreçte de göreceğimizi düşünüyor, özverili çalışmaları ve gayretleri nedeniyle Sayın Valimize ve tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme