AFJET Haftaya Isıtmaya Başlayabilir

AFJET'ın bu yılki ısınma sezonunun önümüzdeki hafta başlatabileceği belirtiliyor

Afyonkarahisar şehir merkezindeki binaların jeotermal kaynaklar aracılığıyla ısınmasını sağlayan AFJET A.Ş.'nin bu yıl ısınma sezonunu önümüzdeki hafta başlatabileceği öğrenildi.

AFJET Yönetim Kurulu geçtiğimiz günlerde Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın başkanlığında toplanarak durum değerlendirmesi yaptı.

Vatandaşlarda kendilerine ulaşan "AFJET sistemi açsın" taleplerini de değerlendiren AFJET yönetim Kurulu üyeleri gelen talepler doğrultusunda önümüzdeki hafta sistemi devreye almayı değrlendirdi.

Hava şartlarına ve vatandaşların taleplerine bağlı olarak her yıl ısıma sezonunu belirlenen tarihlerden önce başlatan AFJET bu yıl da ısınma sezonunu erken başlatabilir.

2022 yılında 5 Ekim'de, 2023 yılında 9 Ekim'de başlayan AFJET'ın ısınma sezonu bu yıl daha da öne çekilecek gibi görünüyor. Önümüzdeki haftanın hava durumu raporlarını da dikkate alan AFJET yönetimi öatandaşların taleplerini de görmezden gelmeyecek.

Sözleşmeler gereğince AFJET'ın ısınma sezonu 15 Mayıs'ta sona erimesi gerekirken yine hava şartlarına bağlı olarak daha ileri tarihlere sarkabiliyor.
 

Bakmadan Geçme