AFJET faturalarına itirazı sonuç verdi

Gazeteniz Kocatepe’nin 15 Mart’ta duyurduğu ve daha önce yetkililere iletilen AFJET ile ilgili vatandaş mağduriyeti, giderildi. Ali İhsan Karakadıoğlu, şikayetinin yetkilileri iletilmesinden sonraki faturasında 'kullandığı kadar' ödedi Gazeteniz Kocatepe’nin 15 Mart 2011 tarihli nüshasında duyurduğu, Yeşilyol’da oturan Ali İhsan Karakadıoğlu’nun 'Kullandığım kadar değil, daha fazlasını ödüyorum' şikayetinin ardından gerekli düzenleme yapıldı. Yeşilyol Caddesi Dumlupınar Apartmanı’nda [&hellip]

AFJET faturalarına itirazı sonuç verdi

Gazeteniz Kocatepe’nin 15 Mart’ta duyurduğu ve daha önce yetkililere iletilen AFJET ile ilgili vatandaş mağduriyeti, giderildi. Ali İhsan Karakadıoğlu, şikayetinin yetkilileri iletilmesinden sonraki faturasında “kullandığı kadar” ödedi

Gazeteniz Kocatepe’nin 15 Mart 2011 tarihli nüshasında duyurduğu, Yeşilyol’da oturan Ali İhsan Karakadıoğlu’nun “Kullandığım kadar değil, daha fazlasını ödüyorum” şikayetinin ardından gerekli düzenleme yapıldı.
Yeşilyol Caddesi Dumlupınar Apartmanı’nda biri kullanılan, biri kullanılmayan iki dairesi olan Karakadıoğlu, itirazının ardından AFJET’i kullandığı daire ile kullanmadığı daire için farklı faturalar ödemeye başladı.
Ali İhsan Karakadıoğlu’nun ödediği fatura tarihleri ve fatura ücretleri şöyle:
31 Aralık 2010: Her iki daire için 51,52
1 Şubat 2011: Her iki daire için 153,01
28 Şubat 2011 (İtirazdan sonraki fatura): Kullanılan daire: 161,8, kullanılmayan daire: 62,89
31 Mart 2011: Kullanılan daire: 78,28 kullanılmayan daire: 62,20
Ali İhsan Karakadıoğlu ile Fatma (Vanlıoğlu) Karakadıoğlu, Afyon Jeotermal Tesisleri Genel Müdürlüğü’ne dilekçe yazarak, kullanılan ve kullanılmayan iki daireye aynı faturanın kesildiğini, buradaki aksaklığın çözülmesi gerektiğini belirtmişti. Dilekçede, “Dumlupınar Apartmanı 17 ve 20 numaralı dairenin sahipleriyiz. Dairenin birinde oturup diğerini gerektiğinde kullanmak üzere boş tutuyoruz. Boş olan dairemizdeki ısı pay ölçerleri 2’de tutulmaktadır. Buna rağmen ısı ölçerlerini daha yüksek tuttuğumuz 17 numaralı daire ile 20 numaralı dairenin faturaları, 2 aydır aynı miktarda gelmektedir” denilmişti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme