• Haberler
  • Spor
  • 'AFJET Afyonspor'un başarısı için çalışacağız'

'AFJET Afyonspor'un başarısı için çalışacağız'

İnsana Artı Derneği'nin 'Bir Çay, Bir Sohbet' programının Ağustos ayı konuğu İl Genel Meclisi Başkanı ve AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel oldu.'SEL'İN PAYLAŞIMLARI DEĞERLİ'İnsana Artı Derneği (İNSANAD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tugan, İNSANAD olarak kişisel ve sosyal gelişime yönelik çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Ağustos ayı programında Salih Sel'i dinleyecek olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Tugan, 'Salih Sel'in [&hellip]

İnsana Artı Derneği’nin “Bir Çay, Bir Sohbet” programının Ağustos ayı konuğu İl Genel Meclisi Başkanı ve AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel oldu.
“SEL’İN PAYLAŞIMLARI DEĞERLİ”
İnsana Artı Derneği (İNSANAD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tugan, İNSANAD olarak kişisel ve sosyal gelişime yönelik çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Ağustos ayı programında Salih Sel’i dinleyecek olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Tugan, “Salih Sel’in paylaşımları bizim için çok değerli olacak. Ayrıca değerli katılımcılarımıza da geldikleri için teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle kendisini ve AFJET Afyonsporumuzu büyük başarılarından dolayı bir kez daha kutluyor, nice zaferler diliyoruz” dedi.
“KULÜBÜ AİLE GİBİ GÖRDÜK”
“Bir Çay, Bir Sohbet” programında siyasetten spora yöneticilik deneyimlerini anlatan Başkan Salih Sel, başarılı olmak için yapılması gerekenleri sıraladı. Özellikle AFJET Afyonspor’un başarısında, takımı aile gibi görmelerinin önemine vurgu yapan Başkan Sel, “Kulüp olarak bir aile gibiyiz. Kendi içimizde aile gibi samimi ve aynı zamanda aile bireyleri gibi birbirimize saygılı ve hoşgörülüyüz. Tüm çalışmalarımızı bu temelde yürüttük ve başarıya vardık. Nerede olursanız olun çalışma arkadaşlarınızla aile gibi olun. Böylece sahip olduğunuz bağ sizi daha büyük zaferlere taşıyacaktır” ifadesine yer verdi.  
“KURALLARA BAĞLILIK ÖNEMLİ”
“Günümüzde ne yazık ki saygı ve sevginin yok olduğunu görüyoruz” diyen Sel, “Saygı ve sevginin yok olduğunu görmek üzücü. Başarılı olmak için disiplinli ve kurallara bağlı olmak büyük önem taşır. Bahsettiğim aile yapısı aynı zamanda kurallara bağlı olarak bir düzen içinde yaşamalı ki herhangi bir sorun çıkmasın. Böylece başarıya giden yolda herhangi bir sorunun oluşmasını engelleyebiliriz. Kurallara uyarak gittiğimiz yolda sorunlarla uğraşmak yerine başarılarla seviniriz. AFJET Afyonspor’un önümüzdeki süreçte daha başarılı olması için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme