• Haberler
  • Genel
  • AFJET Afyonspor’dan Başkan Çoban’a ziyaret

AFJET Afyonspor’dan Başkan Çoban’a ziyaret

AFJET Afyonspor Kulüp Yöneticileri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Futbol Şube Sorumlusu Ali Günçar ve AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk’ün katıldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Konuklarını makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2013-2014 futbol sezonunu Süper Amatör Ligini şampiyon olarak tamamlayan ve [&hellip]

AFJET Afyonspor'dan Başkan Çoban'a ziyaret

AFJET Afyonspor Kulüp Yöneticileri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti

AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Futbol Şube Sorumlusu Ali Günçar ve AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk’ün katıldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Konuklarını makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2013-2014 futbol sezonunu Süper Amatör Ligini şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etme hakkını kazanan AFJET Afyonspor’un idarecileri, teknik ekibi ve futbolcuları bir kez daha tebrik etti.
Başkan Burhanettin Çoban, AFJET Afyonspor’un de Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Ligde de en iyi şekilde teslim edeceğine inandığını söyledi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın destekleriyle AFJET Afyonspor’un mükemmel bir sosyal tesis kazandığına dikkat çeken Kulüp Başkanı Salih Sel ise AFJET Afyonspor’u hak ettiği yerlere getirmek için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, ziyaret sonunda, Başkan Burhanettin Çoban’a isminin yazılı olduğu 10 numaralı forma hediye etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme