Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFJET Afyonspor’da 1, İnegölspor’da 6 pozitif var

AFJET Afyonspor’da 1, İnegölspor’da 6 pozitif var

AFJET Afyonspor’da maç öncesinde yapılan rutin koronavirüs testinde bir kulüp personelinde pozitif vaka çıktı. Personel karantinaya girerken, takım İnegöl’e gitti. Ayrıca AFJET Afyonspor’un rakibi İnegölspor’da da 6 oyuncu pozitif

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un maç öncesi rutin yaptırdığı koronavirüs testleri sonucunda bir kulüp personelinde pozitif vakaya rastlandı. Kulüp personeli karantinaya alınırken takım maç için İnegöl’e gitti.
AFJET Afyonspor’dan yapılan açıklama da, “Kulübümüzde teknik ekip, futbolcularımız ve personellerimize yapılan koronavirüs (Covid-19) testleri sonucunda bir kulüp personelimizin testi pozitif çıkmıştır. Personelimiz karantinaya alınmış olunup, kulübümüzce gerekli tedbirler alınmıştır. Test sonucu pozitif çıkan personelimize acil şifalar diliyoruz.” ifadesine yer verildi.
İNEGÖL’DE DE
6 OYUNCU POZİTİF
Ayrıca İnegölspor’dan yapılan açıklama ile son yapılan koronavirüs testinde 3 oyuncuda daha pozitif vakaya rastlandığı bildirildi.
Daha önce de 3 oyuncusunda pozitif vaka saptanan İnegölspor’da toplam 6 oyuncu pozitif vaka olarak evlerinde ve tesislerinde karantinaya alındı. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi