• Haberler
  • Spor
  • 'AFJET Afyonspor maçından mutlaka galip gelmemiz lazım'

'AFJET Afyonspor maçından mutlaka galip gelmemiz lazım'

AFJET Afyonspor'un Spor Toto 1. Lig'deki rakipleri arasında bulanan Birevim Elazığspor ligde kalma mücadelesi veriyor. Birevim Elazığspor'un Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, yaptığı basın toplantısında konuştu. Takımın Lig’de kalacağına inandıklarını söyleyen Gülpınar, AFJET Afyonspor'u mutlaka mağlup etmeleri gerektiğini vurguladı.'AFYONSPOR VE GİRESUN'UMAĞLUP ETMEMİZ LAZIM'Ligde kalabilmeleri için AFJET Afyonpsor ve Giresunspor'u mağlup etmeleri gerektiğine vurgu yapan Gülpınar, 'Biri [&hellip]

AFJET Afyonspor’un Spor Toto 1. Lig’deki rakipleri arasında bulanan Birevim Elazığspor ligde kalma mücadelesi veriyor. Birevim Elazığspor’un Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, yaptığı basın toplantısında konuştu. Takımın Lig’de kalacağına inandıklarını söyleyen Gülpınar, AFJET Afyonspor’u mutlaka mağlup etmeleri gerektiğini vurguladı.
“AFYONSPOR VE GİRESUN’U
MAĞLUP ETMEMİZ LAZIM”
Ligde kalabilmeleri için AFJET Afyonpsor ve Giresunspor’u mağlup etmeleri gerektiğine vurgu yapan Gülpınar, “Biri Afyonspor biri de Giresunspor. Afyonspor’la 2 puan farkımız, Giresunspor’la da 6 puanlık bir farkımız var. İkili averajda onlar daha iyi durumda olduğu için bizim mevcut duruma en az 7 puan eklememiz lazım. Afyonspor bizim rakibimiz olduğu için mutlaka o maçtan galip gelmemiz lazım, yoksa ligde kalmamızın olasılığı olmaz. Önümüzdeki Afyon maçı hariç 4 maçta hafta hafta gidersek çok daha net olacak ama mümkün olduğu kadar kısa sürede 3 puan kazanabilirsek o makası çok çabuk daraltabiliriz” dedi.

Bakmadan Geçme