• Haberler
  • Gündem
  • Afium'un hediyeleri sahiplerini buldu – Kocatepe Gazetesi

Afium'un hediyeleri sahiplerini buldu – Kocatepe Gazetesi

Afium Outlet ve eğlence merkezi her sene olduğu gibi bu sene de ziyaretçilerine indirimli alışverişle birlikte değerli hediyeler kazandırdı.1 Kasım-31 Mart tarihleri arasında gerçekleşen kampanyanın çekilişi 7 Nisan’da 3. Noter başkatibi Ramazan Aydoğan gözetiminde gerçekleşti. Çekiliş sonucunda 3 talihli Nissan Juke otomatik otomobilleri almaya hak kazandı. 11 Nisan’da resmi açıklaması yapılan çekiliş sonucunda talihliler otomobillerini [&hellip]

Afium Outlet ve eğlence merkezi her sene olduğu gibi bu sene de ziyaretçilerine indirimli alışverişle birlikte değerli hediyeler kazandırdı.
1 Kasım-31 Mart tarihleri arasında gerçekleşen kampanyanın çekilişi 7 Nisan’da 3. Noter başkatibi Ramazan Aydoğan gözetiminde gerçekleşti. Çekiliş sonucunda 3 talihli Nissan Juke otomatik otomobilleri almaya hak kazandı. 11 Nisan’da resmi açıklaması yapılan çekiliş sonucunda talihliler otomobillerini teslim aldı. Heyecanlarını ve mutluluklarını dile getiren talihliler düzenlenecek diğer kampanyalara da katılacaklarını belirtiler.
Afium açıldığı günden bugüne 30 adet otomobil hediye ederken, birbirinden değerli 128 hediyeyi de yine müşterilerine hediye etti.

Bakmadan Geçme