• Haberler
  • Genel
  • Afium’da büyük çekiliş yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Afium’da büyük çekiliş yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Afium Outlet ve Eğlence Merkezi dördüncü hediye çekilişi ile 5 müşterisine Renault Clio marka otomobil armağan etti Afium Autlet ve Eğlence Merkezi tarafından dördüncü kez düzenlenen ve 75 TL'lik alışverişlerde bir çekiliş hakkı kazanan müşterilerine yönelik hediye çekilişi Afium Outlet ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirildi.Çekiliş hakkı kazanan müşterilerinden 5'ine Renault Clio marka otomobil vermek için çekiliş [&hellip]

Afium'da büyük çekiliş yapıldı

Afium Outlet ve Eğlence Merkezi dördüncü hediye çekilişi ile 5 müşterisine Renault Clio marka otomobil armağan etti

Afium Autlet ve Eğlence Merkezi tarafından dördüncü kez düzenlenen ve 75 TL’lik alışverişlerde bir çekiliş hakkı kazanan müşterilerine yönelik hediye çekilişi Afium Outlet ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Çekiliş hakkı kazanan müşterilerinden 5’ine Renault Clio marka otomobil vermek için çekiliş yapıldı. Resmi sonuçların 15 Mayıs’ta açıklanacağı belirtildi. Afium Outlet ve Eğlence Merkezi Genel Müdürü Nurettin Hancıoğlu, “Çekilişler sonucunda hediyeler sahiplerini buldu. Şanslı müşterilerimize hayırlı olsun. Afium olarak bu tür kampanyalarımız devam edecek. Hedefimiz, termal turizmin başkenti Afyonkarahisar’da Afium olarak yılda 5 milyon ziyaretçiyi ağırlamaktır” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme