AFİKAD'dan nezaket ziyareti – Kocatepe Gazetesi

AFKİAD Başkanı Helvacıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, dernek olarak Afyonkarahisar'lı bayanlara girişimcilik bilincini aşılayarak, kadın istihdamını arttırmayı amaçladıklarını belirterek dernekle ilgili, yaptıkları iş ve işlemler, hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.İl Müdürü Burcu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Afyonkarahisar'da her biri farklı branşlarda uzman kadın girişimcileri birlik ortamında görmekten mutlu olduğunu söyledi. Burcu ayrıca Cumhurbaşkanı [&hellip]

AFKİAD Başkanı Helvacıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, dernek olarak Afyonkarahisar’lı bayanlara girişimcilik bilincini aşılayarak, kadın istihdamını arttırmayı amaçladıklarını belirterek dernekle ilgili, yaptıkları iş ve işlemler, hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.
İl Müdürü Burcu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Afyonkarahisar’da her biri farklı branşlarda uzman kadın girişimcileri birlik ortamında görmekten mutlu olduğunu söyledi. Burcu ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, kadının toplumdaki yerinin en üst seviyeye çıkarılması hususunda gereken çalışmaların yapıldığı kaydederek, “Günümüzde bizlerde kadın girişimcileri destekleyerek ekonomiye daha fazla katkı sağlanması konusunda gereken desteği vermeye her zaman hazırız.” dedi.
Ziyarette AFKİAD yönetim kurulu üyeleri; Mesude Akkurt, Munise Oruç, Hatice Yılmaz, Sibel Şemşimoğlu ve Huriye Mazi’de yer aldılar.

Bakmadan Geçme