• Haberler
  • Genel
  • AFHAYDER Ulu çınarlarla buluştu – Kocatepe Gazetesi

AFHAYDER Ulu çınarlarla buluştu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Hayvan Haklarını Koruma Derneği (AFHAYDER) üyeleri Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Huzurevini ziyaret etti Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin ziyaretleri ve etkinleriyle devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Afyonkarahisar Huzurevini ziyaret eden Afyonkarahisar Hayvan Haklarını Koruma Derneği (AFHAYDER) hem huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti hem de huzurevi [&hellip]

AFHAYDER Ulu çınarlarla buluştu

Afyonkarahisar Hayvan Haklarını Koruma Derneği (AFHAYDER) üyeleri Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Huzurevini ziyaret etti

Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerinin ziyaretleri ve etkinleriyle devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Afyonkarahisar Huzurevini ziyaret eden Afyonkarahisar Hayvan Haklarını Koruma Derneği (AFHAYDER) hem huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti hem de huzurevi sakinlerine Türk Halk Müziği dolu unutulmaz bir gece yaşattı.
Huzurevi sakinleriyle Türk Halk Müziği dolu eğlenceli bir akşam geçirdiklerini anlatan Dernek Başkanı Uzm. Mustafa Küçükilhan, derneğin hayvanların korunmasına yönelik faalilyetlerinin yanında Avrupa Birliği Bakanlığı Türk Ulusal Ajansın Desteklediği Grundtvig Projesi kapsamında bir müzik grubu kurduğunu hatırlattı. Grubun zaman zaman farklı yerlerde Türk Halk Müziği eserleri seslendirdiğini ifade eden Küçükilhan, şarkıları bu kez yaşlılar için söylemenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
Müzik grubunun aktif yaşlanma ile ilgili çalışmalar yaptığını da söyleyen Başkan Mustafa Küçükilhan sözlerini şöyle tamamladı: “Grubumuz ruhun gıdası olan müzik ile ilgili faaliyetlerinden bire dlürük Türk Halk Müziği dinletisinin bu kez huzurevi sakinleri için seslendirdi. Huzurevi sakini büyüklerimizin şarkılarımızı beğeni ile dinlemesi bizi çok mutlu etti. Hayvan sevgisinin aşılanmasında ve insanların bir araya getirilmesinde müziğin birleştirici gücü kullanılmalı. Ayrıca insanların yaşam kalitesinin artması ve aktif yaşlanmalarının yanı sıra hayata küsmemeleri için bu tür projelerin daha fazla desteklenmesi gerekiyor. Çalışmalarımıza destek veren proje yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Berfu İlter ve Doç. Dr. Sibel Gür’e de teşekkür ediyoruz” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme