AFGAZJET'ten şehit aileleri ve gazilere indirim jesti

Vali Gökmen Çiçek'in girişimiyle Gazlıgöl Yaylabağı havzasında jeotermal ısınmadan yararlanan şehit aileleri ve gazilere AFGAZJET A.Ş tarafından 2022 yılı Ocak ayı itibariyle yüzde 60 indirim yapılacak   Gazlıgöl Yaylabağı bölgesinde ikamet eden şehit aileleri ve gazilerin 2022 Ocak ayından itibaren sıcak su, ısınma ve kullanım aboneliğine ait oluşacak olan faturalarına yüzde 60 indirim uygulanacak. Vali [&hellip]

Vali Gökmen Çiçek’in girişimiyle Gazlıgöl Yaylabağı havzasında jeotermal ısınmadan yararlanan şehit aileleri ve gazilere AFGAZJET A.Ş tarafından 2022 yılı Ocak ayı itibariyle yüzde 60 indirim yapılacak

Gazlıgöl Yaylabağı bölgesinde ikamet eden şehit aileleri ve gazilerin 2022 Ocak ayından itibaren sıcak su, ısınma ve kullanım aboneliğine ait oluşacak olan faturalarına yüzde 60 indirim uygulanacak.
Vali Gökmen Çiçek’le konu hakkında istişare eden ve AFGAZJET Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazilere sağlanan imkan için teşekkür etti.
Kumartaşlı, “İl merkezinde ikamet eden şehit aileleri ve gaziler 2013 yılından bu yana derneğimiz girişimleri ve AFJET yönetim kurulu kararı ile ısı faturalarında yüzde 60 indirimden yaralanmaktaydı. AFJET’ten yararlanıldığı gibi Gazlıgöl bölgemizde ikamet eden şehit ailelerimiz ve gazilerimin AFGAZJET’ten yararlanma imkânı oluşması için devlet büyüklerimizle istişarelerde bulunduk. İl Genel Meclisi Başkanı ve Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Çoban’a konuyu ilettik. Her zaman olduğu gibi yine bizleri kırmadı ve indirim uygulamamız başladı. Bu anlamda şehit ailelerimizin, gazilerimizin yanında yer alan Valimiz Gökmen Çiçek, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve İl Genel Meclisi Başkanımız Burhanettin Çoban’a tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme