Afetten zarar gören yollar onarılıyor

Emirdağ Belediyesi geçtiğimiz günlerde afete uğrayan sokaklarındaki yol yapım ve tamirat işlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede Eski Kacerli Mahallesi'nde bulunan 9065. Sokak kilit parke çalışması tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.Öte yandan Yenidoğan Mahallesi'nde de kilit parke taşı döşeme çalışmalarına devam eden Belediye ekipleri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ilçe de [&hellip]

Emirdağ Belediyesi geçtiğimiz günlerde afete uğrayan sokaklarındaki yol yapım ve tamirat işlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçede Eski Kacerli Mahallesi’nde bulunan 9065. Sokak kilit parke çalışması tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.
Öte yandan Yenidoğan Mahallesi’nde de kilit parke taşı döşeme çalışmalarına devam eden Belediye ekipleri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ilçe de Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Özler Sokak ve Demirkapı Sokak üzerinde başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarının tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğu ifade edildi.

Bakmadan Geçme