• Haberler
  • Genel
  • Afet bilinci anaokulundan başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Afet bilinci anaokulundan başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Afet Bilinci Derneği, Asım Kocabıyık Anaokulu’nda Geleceğimiz Sadece Salıncakta Sallansın projesini hayata geçirdi Murat ARISOY Afet Bilinci Derneği, ilk olarak 2013 yılında Atatürk İlkokulu’nda uygulanan Geleceğimiz Sadece Salıncakta Sallansın projesini, bu yıl Asım Kocabıyık Anaokulu’nda uyglamaya başladı. 29 Mayıs’a kadar haftada iki gün uygulanacak projede anaokulu öğrencilerinin deprem, sel, yangın gibi afetler hakkında bilgi edinmesi [&hellip]

Afet bilinci anaokulundan başlıyor

Afet Bilinci Derneği, Asım Kocabıyık Anaokulu’nda Geleceğimiz Sadece Salıncakta Sallansın projesini hayata geçirdi

Murat ARISOY

Afet Bilinci Derneği, ilk olarak 2013 yılında Atatürk İlkokulu’nda uygulanan Geleceğimiz Sadece Salıncakta Sallansın projesini, bu yıl Asım Kocabıyık Anaokulu’nda uyglamaya başladı. 29 Mayıs’a kadar haftada iki gün uygulanacak projede anaokulu öğrencilerinin deprem, sel, yangın gibi afetler hakkında bilgi edinmesi hedefleniyor.
SURİYELİ ÇOCUKLAR DA
OYUN OYNADI
Geleceğimiz Sadece Salıncakta Sallansın projesinin Asım Kocabıyık Anaokulu’ndaki ilk uygulama gününde Afet Bilinci Derneği gönüllüleri ile anaokul öğrencileri tanıştı. Anaokul’daki iki sınıftaki öğrencilere iki ayrı grup hâlinde verilen eğitimlerde Dernek gönüllüler, kendilerini tanıttı. Suriyeli öğrencilerin bulunduğu sınıfta eğitim ve oyunlar görevli tercüman vasıtasıyla gerçekleştirildi.

Bakmadan Geçme