• Haberler
  • Spor
  • AFDOS'dan tarihe yolculuk – Kocatepe Gazetesi

AFDOS'dan tarihe yolculuk – Kocatepe Gazetesi

AFDOS Üyeleri Pazar Günü Frigya Vadisi'nde yürürken Selimiye'de sırasıyla Selimiye İnleri, Roma Mezarları ve İbrahim İnleri gezildi. Daha sonra Kıyır Böcü İnleri mevkisinde Karanlık İn, Ali'nin İn ve Çamlı İn ziyaret edildi. Açık ve güneşli bir havada gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) İl Temsilcisi Mitat Şener liderlik ederken, yöre ile ilgili bilgilendirme ise Arkeolog-Eğitimci [&hellip]

AFDOS Üyeleri Pazar Günü Frigya Vadisi’nde yürürken Selimiye’de sırasıyla Selimiye İnleri, Roma Mezarları ve İbrahim İnleri gezildi. Daha sonra Kıyır Böcü İnleri mevkisinde Karanlık İn, Ali’nin İn ve Çamlı İn ziyaret edildi. Açık ve güneşli bir havada gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) İl Temsilcisi Mitat Şener liderlik ederken, yöre ile ilgili bilgilendirme ise Arkeolog-Eğitimci Mehmet Bozdağ tarafından yapıldı.
AFDOS üyeleri Selimiye’yi gezerken asker uğurlama etkinliğine de katılarak asker adayı ve ailesinin sevincini paylaştı.
Sık sık fotoğraf çekerek gezilerini ölümsüzleştiren AFDOS Üyeleri Frig Vadisi’ni herkesin mutlaka görmeleri gerektiğini kaydederek, faaliyet dolayısıyla da AFDOS yönetimine teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme