AFDOS’dan hem spor hem iş

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri hafta sonu Frig Vadisi'nde hem yürüdü, hem de silinen işaretlemeleri tekrar belirgin hale getirdi Pazar sabahı kulüp binasında toplanan doğaseverler araçlarla Frig Vadisi'ne hareket ederek faaliyetlerine başladı. Burmeç ile Aslankaya arasındaki silinen işaretlemeleri yeniden belirgin hale getirerek boyayan AFDOS üyeleri Frig Yolu'nda yürüdü. Doğaseverler faaliyete katılmaktan dolayı son derece [&hellip]

AFDOS'dan hem spor hem iş

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri hafta sonu Frig Vadisi’nde hem yürüdü, hem de silinen işaretlemeleri tekrar belirgin hale getirdi

Pazar sabahı kulüp binasında toplanan doğaseverler araçlarla Frig Vadisi’ne hareket ederek faaliyetlerine başladı. Burmeç ile Aslankaya arasındaki silinen işaretlemeleri yeniden belirgin hale getirerek boyayan AFDOS üyeleri Frig Yolu’nda yürüdü. Doğaseverler faaliyete katılmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını kaydederek emeği geçenlere teşekkür etti. Sık sık fotoğraf çekerek anları ölümsüzleştiren AFDOS üyeleri herkesi bu güzel coğrafyayı görmeye davet etti.
Faaliyetin ekip liderliğini Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Mitat Şener yaptı. Faaliyet esnasında bölge ile ilgili bilgilendirme ise Arkeolog ve Eğitimci Mehmet Bozdağ tarafından yapıldı.
Faaliyetle ilgili değerlendirmede bulunan AFDOS Kulüp Başkanı Mehmet Bilgiçer, “Frig Vadisi’nin ilimiz ve bölgemiz turizmi için önemi çok büyük. Silinen işaretlemeleri yeniden boyamaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme