• Haberler
  • Spor
  • AFDOS Tınaztepe'de yürüdü – Kocatepe Gazetesi

AFDOS Tınaztepe'de yürüdü – Kocatepe Gazetesi

AFDOS üyeleri hafta sonu yaptıkları etkinlikte Tınaztepe'de yürüdü. Daha önce pek çok kez Kocatepe'den Tınaztepe'ye yürüyen doğaseverler bu kez Tınaztepe Kasabası'ndan başlayıp Tınaztepe'de zirve ulaştı. Yol boyunca Büyük Taarruz'dan kalan siper ve mevzileri gören AFDOS üyeleri tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla andı. Tınaztepe Kasabası'nda ikamet eden Mehmet Yetişkin'in rehberliğinde Tınaztepe zirvesine ulaşan doğaseverler yeni bir [&hellip]

AFDOS üyeleri hafta sonu yaptıkları etkinlikte Tınaztepe’de yürüdü. Daha önce pek çok kez Kocatepe’den Tınaztepe’ye yürüyen doğaseverler bu kez Tınaztepe Kasabası’ndan başlayıp Tınaztepe’de zirve ulaştı. Yol boyunca Büyük Taarruz’dan kalan siper ve mevzileri gören AFDOS üyeleri tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla andı. Tınaztepe Kasabası’nda ikamet eden Mehmet Yetişkin’in rehberliğinde Tınaztepe zirvesine ulaşan doğaseverler yeni bir rotada yürümenin keyfini yaşadı ve herkesin bu rotayı mutlaka görmesi gerektiğinde birleşti.
Sık sık anı fotoğraflayarak yürüyüşlerini ölümsüzleştiren AFDOS üyeleri faaliyeti düzenleyen AFDOS Yönetimi’ne teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme