AFDOS kar kış dinlemedi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü’nün her hafta Pazar günleri düzenlediği doğa yürüyüşleri bu hafta sonu da kara kışa rağmen başarıyla gerçekleştirildi. Yürüyüş için Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü’nde bir araya gelen 22 doğa sever yürüyüşçü Hıdırlık yeni yoldan yürüyüşe başladılar. Taşpınar Mahallesi’ne kadar yürüyüş normal şartlarda devam etti. Taşpınar deresine doğru tırmanışa geçene AFDOS üyeleri, soğuk havaya [&hellip]

AFDOS kar kış dinlemedi

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü’nün her hafta Pazar günleri düzenlediği doğa yürüyüşleri bu hafta sonu da kara kışa rağmen başarıyla gerçekleştirildi.

Yürüyüş için Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü’nde bir araya gelen 22 doğa sever yürüyüşçü Hıdırlık yeni yoldan yürüyüşe başladılar. Taşpınar Mahallesi’ne kadar yürüyüş normal şartlarda devam etti. Taşpınar deresine doğru tırmanışa geçene AFDOS üyeleri, soğuk havaya ve kara rağmen hedeflediği bölgeye ulaştı. Yer yer 50 cm. kalınlığa ulaşan kar tabakası yürüyüşü oldukça zorlaştırdı. Ancak bu zor koşullara rağmen yürümeye devam eden doğa severler kar yağışı nedeniyle ılık hava nedeniyle zevkli bir yürüyüş daha gerçekleştirdiler. Tamamen kar içinde geçen ve 3 buçuk saat süren yürüyüşün ardından yapılan açma-germe ve ısınma hareketleriyle faaliyet başarıyla son buldu. AFDOS üyeleri, tüm Afyonlular’ı bu etkinliklere katılmaya davet etti. Doğa severler “Her hafta Pazar sabahları saat 7:30 da AFDOS Evinden bir doğa yürüyüşü başlamaktadır. İsteyen doğa severler ve yürüyüş yapmayı seven her kes bu faaliyetlere katılabiliyor” dediler.

Bakmadan Geçme