• Haberler
  • Genel
  • AFDOS bu hafta Kalecik’teydi – Kocatepe Gazetesi

AFDOS bu hafta Kalecik’teydi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri etkinliklerini bu hafta sonu Kalecik mevkiinde gerçekleştirdi Sabahın erken saatlerinde yola koyulan AFDOS üyeleri farklı bir rota kullanarak Kalecik dolaylarında gezdi. Yaklaşık 4 saat süren yürüyüş katılımcılardan tam not aldı. Sonbaharın kendini iyice hissettirdiği ve doğanın emsalsiz göründüğü bir günde bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşayan doğaseverler etkinliğin düzenlenmesinde emeği [&hellip]

AFDOS bu hafta Kalecik'teydi

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) üyeleri etkinliklerini bu hafta sonu Kalecik mevkiinde gerçekleştirdi

Sabahın erken saatlerinde yola koyulan AFDOS üyeleri farklı bir rota kullanarak Kalecik dolaylarında gezdi. Yaklaşık 4 saat süren yürüyüş katılımcılardan tam not aldı. Sonbaharın kendini iyice hissettirdiği ve doğanın emsalsiz göründüğü bir günde bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşayan doğaseverler etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
AFDOS Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Türk’ün liderliğinde düzenlenen yürüyüşe katılan üyeler bir sonraki faaliyette yeniden buluşmak üzere ayrıldılar.
Etkinlik sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan AFDOS Kulüp Başkanı Mehmet Bilgiçer, AFDOS’un etkinliklerinin haftaya Cumhuriyetimizin 91. yıldönümü dolayısıyla Çiğiltepe Şehitliği yürüyüşü ile devam edeceğini belirterek, “Cumhuriyetimizin 91. Yıldönümü, tüm milletimize kutlu olsun” dedi.
Öte yandan AFDOS kulüp binasının her Salı akşamı 19.30 itibariyle açık olduğu ve dileyen herkesin taleplerini yönetim kurulu üyelerine iletebilecekleri belirtildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme