AFCEPDER'den 600 fidan – Kocatepe Gazetesi

  Yaylabağı beldesine giden AFCEPDER üyelerine, öğrenciler ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürü Zekai İnan ve Dernek Başkanı Şenol Şen eşlik etti.'HER ŞEYİ PLANLADIK'Yağışlı havaya rağmen katılımın yüksek olduğu etkinlik hakkında bilgi veren AFCEPDER Şenol Şen, “ilimizde iletişim sektöründe faaliyet gösteren tüm dernek üyelerimiz ve aileleri ile birlikte bir çam dikme etkinliği planladık. [&hellip]

Yaylabağı beldesine giden AFCEPDER üyelerine, öğrenciler ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürü Zekai İnan ve Dernek Başkanı Şenol Şen eşlik etti.
“HER ŞEYİ PLANLADIK”
Yağışlı havaya rağmen katılımın yüksek olduğu etkinlik hakkında bilgi veren AFCEPDER Şenol Şen, “ilimizde iletişim sektöründe faaliyet gösteren tüm dernek üyelerimiz ve aileleri ile birlikte bir çam dikme etkinliği planladık. Bu etkinliğimizde öğrenci ve öğretmenlerimizi de görmek istediğimizi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan’a ilettik ve talebimiz uygun görüldü.  Etkinliğimizi her şeyin en ince ayrıntısına kadar planladık. Katılımlarından dolayı tüm üyelerimize, öğrenci ve öğretmenlerimize ve bize destek veren Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile il müdürümüz Zekai İnan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yaylabağı beldesinde Orman arazisine orman görevlileri tarafından hazırlanan çam fidanları dernek üyeleri ve öğrenciler tarafından dikildi. Dikim öncesinde Orman görevlileri tarafından fidanların nasıl dikileceği öğrencilere uygulamalı olarak anlatıldı.
“SİVİL TOPLUMA ÖNEM VERİYORUZ”
Etkinlik boyunca, öğrencilerin yanlarından bir an olsun ayrılmayan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan ise yaptığı açıklamada. “Sivil Toplum kuruluşlarının her bir kesimiyle paydaşık çalışmalar yapmaktayız. Nisan ayının bereketli bir gününde Afyonkarahisar Cep Telefoncuları Esnafı Dayanışma Derneği bir çam dikme etkinliği planladıklarını bize bildirdiler. Bizde kurumumuzdan hizmet alan çocuklarımız ve ailelerimizle bu etkinliğe iştirak ettik. Yaylabağı belediyesi ormanlandırma alanında yaklaşık 10 dekarlık alanda 600 çam fidanı dikerek bu bereketli güne bir nişane katmış olduk. Etkinliklerinden dolayı Afyonkarahisar Cep Telefoncuları Esnafı Dayanışma Derneğinin tüm üyelerini kutluyorum.” diye konuştu.
Çam fidanlarının dikiminin ardından katılımcılara özel bir şekilde organize edilen mangal ikram edildi. Etkinliğe katılan tüm üyelerine teşekkür eden Dernek Başkanı Şen, kendilerini bu güzel günde yalnız bırakmayan öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Bakmadan Geçme