• Haberler
  • Genel
  • AFBEDER'den Çoban'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

AFBEDER'den Çoban'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyon Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği (AFBEDER) Yönetim Kurulu ve Üyeleri Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti Ziyarette Dernek Başkanı Mahmut Tağ, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Burhanettin Çoban’a bilgi verdi. İki yıl önce kurulan Afyonkarahisar Beden Eğitimi Öğretmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni aktif hale getirdiklerini söyleyen Başkan Mahmut Tağ, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın spora ve [&hellip]

AFBEDER’den Çoban’a ziyaret

Afyon Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği (AFBEDER) Yönetim Kurulu ve Üyeleri Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti

Ziyarette Dernek Başkanı Mahmut Tağ, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Burhanettin Çoban’a bilgi verdi. İki yıl önce kurulan Afyonkarahisar Beden Eğitimi Öğretmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni aktif hale getirdiklerini söyleyen Başkan Mahmut Tağ, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın spora ve sporcuya verdiği desteğin herkes tarafından taktir edildiğini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Afyonkarahisar’da amatör spor kulüplerine gerek maddi, gerekse malzeme desteğinde bulunarak birçok ilke imza attıklarını, bunun yanında öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmeleri konusunda şehir merkezindeki 73 okula 2’şer adet masa tenis, raket ve pinpon topu hediye ettiklerini ifade etti.
Yine ilk kez geçtiğimiz dönem sadece kağıt üzerinde olan Belediyespor’u yeniden canlandırarak basketbol ve voleybol branşlarında Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini dile getiren Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Beden Eğitimi Öğretmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne çalışmalarında başarılar dilerken çalışmalara da tam destek vereceğini aktardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme