• Haberler
  • Gündem
  • AFAD, 7 okul, 1 yurtta toplam bin 594 kişiye eğitim verdi

AFAD, 7 okul, 1 yurtta toplam bin 594 kişiye eğitim verdi

AFAD yetkilileri tarafından Temel Afet Bilinci, Tahliye ve Temel Yangın bilgisi eğitimi verildi   Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından afetlere yönelik farkındalığı arttırıp, dirençli toplum oluşturma amacıyla eğitim faaliyetleri düzenlendi. Bu kapsamda 17-20 Şubat tarihleri arasında Cumhuriyet Lisesi, Anafartalar Lisesi, Emir Murat Özdilek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Uydukent Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, [&hellip]

AFAD yetkilileri tarafından Temel Afet Bilinci, Tahliye ve Temel Yangın bilgisi eğitimi verildi

Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından afetlere yönelik farkındalığı arttırıp, dirençli toplum oluşturma amacıyla eğitim faaliyetleri düzenlendi.
Bu kapsamda 17-20 Şubat tarihleri arasında; Cumhuriyet Lisesi, Anafartalar Lisesi, Emir Murat Özdilek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Uydukent Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Merkez TOKİ İlkokulu, 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu ile Prof. Dr. Remzi Kaya Kız Öğrenci Yurdunda eğitimler verildi. Toplam bin 594 öğrenciye Temel Afet Bilinci, Tahliye ve Temel Yangın bilgisi konularında eğitim verilerek tatbikatları yaptırıldı.

Bakmadan Geçme