AEV'den şehit ve gazi çocuklarına destek

Ziyaretten konuşan Başkan Kumartaşlı, AEV Genel Sekreteri Emekli Albay Murat Diker ve Vakıf Yönetimine şehit ve gazi çocuklarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.'TÜRKİYE TERÖRLE MÜCADELE EDİYOR'Türkiyede şu an teröre karşı büyük bir mücadele verildiğini ifade eden Kumartaşlı, 'Bu mücadelede bizler de dün olduğu gibi bugün de göreve hazırız. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanetleri olan çocuklarına [&hellip]

Ziyaretten konuşan Başkan Kumartaşlı, AEV Genel Sekreteri Emekli Albay Murat Diker ve Vakıf Yönetimine şehit ve gazi çocuklarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
“TÜRKİYE TERÖRLE MÜCADELE EDİYOR”
Türkiyede şu an teröre karşı büyük bir mücadele verildiğini ifade eden Kumartaşlı, “Bu mücadelede bizler de dün olduğu gibi bugün de göreve hazırız. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanetleri olan çocuklarına Afyon Eğitim Vakfı’nın her zaman sahip çıktığını görüyor ve mutlu oluyoruz. Vakıf Yönetimine ve Sayın Genel Sekreterimiz, Komutanımız Murat Diker’e, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.
“AEV HİZMETE HAZIR”
 AEV Genel Sekreteri Emekli Albay Murat Diker de şehitlik ve gazilik kavramlarının ülke bütünlüğü için ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek şehit ve gazi çocuklarının yanında olduklarını, dernek yönetimi ile ortaklaşa çalışarak her yıl olduğu gibi bu yılda şehit gazi çocuklarına eğitim bursu verileceğinin belirtti. Diker; Şehit ve gazi çocuklarına Afyon Eğitim Vakfı’nın da bu çerçevede hizmete her zaman hazır olduğunu vurguladı.
Genel Sekreter Diker, “Bu yıl’da şehit gazi çocuklarımız Vakfımızın internet sitesinden burs müracaatı yapacaklar. Burada müracaat esnasında şıkların içerisinde Şehit/Gazi yakını kısmını işaretleyecekler. Sistem şehit çocuklarına artı 100 puan, gazi çocuklarına ise artı 80 puan vermektedir. Bu şekilde müracaat eden, bize emanet tüm çocuklarımız burs almaya hak kazanmaktadır.”diye konuştu.
Ziyarette Kumartaşlı, Diker’e dernek logolu plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme