AEV Yönetim Kurulu toplandı

Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Yönetim Kurulu toplantısı, İplikçioğlu Şirketler Grubu'nda gerçekleştirildi   Toplantıya Afyon Eğitim Vakfı ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyon Eğitim Vakfı İkinci Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve ATSO Meclis Üyeleri Adnan Demirel ve Metin [&hellip]

Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Yönetim Kurulu toplantısı, İplikçioğlu Şirketler Grubu’nda gerçekleştirildi

Toplantıya Afyon Eğitim Vakfı ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyon Eğitim Vakfı İkinci Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve ATSO Meclis Üyeleri Adnan Demirel ve Metin İplikçioğlu, Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, iş insanları Salim Pancar ve Yavuz Kocaşaban ile Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker katıldı.
Yönetim Kurulu toplantısının ardından Afyon Eğitim Vakfı ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, AEV Yönetim Kurulu Üyeleri’ne Vakıf’a sağladıkları katkı dolayısıyla plaket takdim etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme