Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AEV “Sevgi Yılı”na özel yarışma düzenledi

Afyon Eğitim Vakfı, (AEV)

Afyon Eğitim Vakfı, (AEV) Afyonkarahisar Valiliği tarafından sürdürülen 2020 yılı Afyonkarahisar Sevgi Yılı çalışmaları kapsamında “Koronavirüsle Mücadelede Yardımlaşma ve Dayanışma” konulu makale yarışması düzenledi

 

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Karaman ve Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’tan oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu Coşkun Mermer, “Covid-19 İle Mücadelede Yardımlaşma Ve Dayanışma” başlıklı makalesi ile birinci, Semih Karadana “Tüm Dünya Tek Ders: Covıd-19” makalesi ile ikinci, Osman Alkın da “Korona Ona Buna Değil Bana” makalesi ile üçüncü oldu.
Yarışmanın ödül töreni, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) hizmet binasında, sosyal mesafe kurallarına uyularak yapıldı. Törene ATSO ve AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, AEV Yönetim Kurulu Üyesi ve ATSO Meclis Üyesi Adnan Demirel, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, AEV Genel Sekreteri Murat Diker ile dereceye giren yarışmacılar katıldı.
Törende konuşma yapan ATSO ve AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Afyonkarahisar Valiliğince, 2020 yılı Afyonkarahisar Sevgi Yılı olarak ilan edilmiştir. Sevgi Yılında toplum içerisindeki kaybolmaya yüz tutmuş evrensel değerlerimizin, başta sevgi, saygı, hoşgörü olmak üzere yeniden hatırlatılması ve kazandırılmasına yönelik projeler geliştirilmesi hedeflenmiştir. Hem Valiliğimizce ilan edilen projeye katkıda bulunmak hem de bursiyerlerimizin bu sosyal projeye katılımını sağlayarak evde kaldıkları sürede faydalı bir etkilinde bulunmalarını sağlamak maksadıyla bursiyerlerimiz arasında makale yarışması düzenlendik. Bursiyerlerimiz tarafından yoğun ilgi ile karşılanan yarışmaya gelen makaleler Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İ. Hakkı Nakilcioğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Karaman ve Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’dan oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Kendilerine bize olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yarışmaya gönderilen tüm yazılar için emek verilmiş ancak yarışma olduğu için mutlaka bir derecelendirilme yapılması gerekti. Öncelikle yarışmaya katılan tüm bursiyerlerimize teşekkür ediyorum okullarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Törende, başarılı olan katılımcılara AEV tarafından hazırlanan plaketler ve Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gönderilen kitaplar takdim edildi.
AEV’DEN ATSO PERSONELİNE TEŞEKKÜR
Törenin ardından, AEV tarafından, Vakıf çalışmalarına sağladıkları katkı dolayısıyla ATSO personeline de teşekkür plaketleri takdim edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti