AEV kongreye gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Yönetim kurulu Başkanlığını ATSO Başkanı Hüsnü Serteser'in, İkinci Başkanlığını ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın sürdürdüğü Afyon Eğitim Vakfı'nın 32'nci Olağan Genel Kurulu toplantısı 28 Temmuz cumartesi günü yapılacak.TED Afyon Koleji toplantı salonunda saat 14.30'da başlayacak olan AEV Kongresi'ne saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanacak. Açılış konuşması ve protokol konuşmalarının ardından Vakıf Resmi Senedinin [&hellip]

Yönetim kurulu Başkanlığını ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’in, İkinci Başkanlığını ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın sürdürdüğü Afyon Eğitim Vakfı’nın 32’nci Olağan Genel Kurulu toplantısı 28 Temmuz cumartesi günü yapılacak.
TED Afyon Koleji toplantı salonunda saat 14.30’da başlayacak olan AEV Kongresi’ne saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanacak. Açılış konuşması ve protokol konuşmalarının ardından Vakıf Resmi Senedinin Asil Üyelikle ilgili, Şeref Üyeliği ile ilgili, Genel Kurul Çalışma Düzeni ile ilgili, Vakfa İfa Edilecek Hizmetlerle ilgili maddelerinde değişiklik yapılması konuları görüşülecek. 2017 yılı raporlarının okunup oylanmasının ardından, 2018 yılı tahmini bütçesi ele alınacak.
Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin 3 yıllığına seçiminin ardından yapılacak konuşmalarla kongre sona erecek.

Bakmadan Geçme