AEV 20 öğrenciye burs verecek

Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Kadın Kolları Başkanı Serpil Özer ile AEV Kadın Kolları Üyeleri Asuman Uysal, Yıldız Kalımboğlu, Enise Diler, Tülay Oruç ve Naime Mumyakmaz, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker'i ziyaret etti.'EĞİTİM MEŞALESİ HİÇ SÖNMEYECEK'Ziyarette konuşan AEV Kadın Kolları Başkanı Serpil Özer, 'Vakfımız için çalışmalarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da sürecek. [&hellip]

Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Kadın Kolları Başkanı Serpil Özer ile AEV Kadın Kolları Üyeleri Asuman Uysal, Yıldız Kalımboğlu, Enise Diler, Tülay Oruç ve Naime Mumyakmaz, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker’i ziyaret etti.
“EĞİTİM MEŞALESİ HİÇ SÖNMEYECEK”
Ziyarette konuşan AEV Kadın Kolları Başkanı Serpil Özer, “Vakfımız için çalışmalarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da sürecek. Kadın Kolları olarak bu yıl, 20 öğrencimize burs vereceğiz. İnanıyoruz ki eğitim meşalesi hiç sönmeyecek.” dedi.
KADIN KOLLARI’NA TEŞEKKÜR
AEV Kadın Kolları Başkanı Serpil Özer ve üyelere teşekkür eden AEV Genel Sekreteri Murat Diker ise, “Ülkemiz nasıl kadınların ekonomiye katkısı ile büyüyor ve gelişiyorsa Vakfımız da kadınların emekleri ile her kapıya ulaşıyor. Kadın Kollarımız’a yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Burs verdiğimiz her genç, ülkemizin muasır medeniyet seviyesini geçmesi için azami gayret gösterecektir.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme