• Haberler
  • Genel
  • “Adresinizi güncelleyin” uyarısı – Kocatepe Gazetesi

“Adresinizi güncelleyin” uyarısı – Kocatepe Gazetesi

PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mustafa Türkmen, adreslerin güncellenmesi konusunda vatandaşları uyardı. Türkmen, vatandaşların adres değişikliklerini ilgili kurumlara bildirmedikleri için fatura ya da ekstrelerin doğru yere ulaşamadığını bildirdi PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mustafa Türkmen, vatandaşlara “adreslerin güncellenmesi” uyarısı yaptı. PTT Kargo’nun Anıtpark Şubesi’nin basın tanıtımında konuşan Türkmen, “Vatandaşlarımızdan sıkça fatura ya da ekstre gelmemesi gibi şikayetler almaktayız. Telefon [&hellip]

"Adresinizi güncelleyin" uyarısı

PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mustafa Türkmen, adreslerin güncellenmesi konusunda vatandaşları uyardı. Türkmen, vatandaşların adres değişikliklerini ilgili kurumlara bildirmedikleri için fatura ya da ekstrelerin doğru yere ulaşamadığını bildirdi

PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mustafa Türkmen, vatandaşlara “adreslerin güncellenmesi” uyarısı yaptı. PTT Kargo’nun Anıtpark Şubesi’nin basın tanıtımında konuşan Türkmen, “Vatandaşlarımızdan sıkça fatura ya da ekstre gelmemesi gibi şikayetler almaktayız. Telefon ve banka kredi kartlarını çok uzun yıllar öncesinden almış olmalarından kaynaklanan bir adres değişikliği meydana geliyor. Evini, adresini değiştiriyor, telefonunu naklettiriyor. Ancak yeni adresini güncellemediği için gelen gönderiler eski adreslere gidiyor. Söylenen adreste böyle bir kişinin bulunmadığı belirti-lince gönderileri iade etmek zorunda kalıyoruz. Vatandaşlara tavsiyemiz, adreslerini güncellesinler” dedi.
Bazı postalardaki gecikmenin nedeninin sorulması üzerine Türkmen, “Gecikme İstanbul kaynaklı olabiliyor. Gönderiler geç gelirse biz de geç geliyor. İstanbul’dan dün verilen bir gönderi bize bugün geliyor. Biz bugün ve yarın bu gönderiyi ulaştırmakla mükellefiz” diye konuştu.
Kargolar kolayca ulaşabilecek
Öte yandan PTT, Afyonkarahisar’da kargo hizmeti veren 8’nci işyeri, Anıtpark karşısındaki PTT Başmüdürlüğü’nün yan tarafında açıldı. Bu işyerinin kargo hizmetine özel olduğunu belirten PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen, “Köklü bir geçmişe sahip olan PTT teşkilatı merkez hudutları içinde 7 tane işyerinde yapılmakta olan kargo işlemini sadece kargo yapmak suretiyle 8’ncisi açılmıştır. Bu işyeri-mizde mesai Cumartesi günleri de açık olacaktır. Vatandaşlarımız kargosunu teslim alabilecekler. Vatandaşlarımızın 169’u aramaları halinde kargolar adreslerinden alınacaktır” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme