Adresi bulmak için panoya bakmak yeterli

Kanlıca Mahallesi'nde sokak ve cadde isimleri, Muhtarlık'ın yanına yerleştirilen pano ile vatandaşlara duyuruluyor. Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, 'Panoda, mahallemiz bir kroki hâlinde görülüyor' dedi Kanlıca Mahallesi'nde oturan ve yolu Kanlıca'ya düşen vatandaşlar, hangi sokağın nerede olduğunu, hangi kurumun hangi cadde üzerinde bulunduğunu rahatlıkla öğrenebilecek. Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, mahallenin tüm cadde ve sokaklarını, [&hellip]

Adresi bulmak için panoya bakmak yeterli

Kanlıca Mahallesi’nde sokak ve cadde isimleri, Muhtarlık’ın yanına yerleştirilen pano ile vatandaşlara duyuruluyor. Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, “Panoda, mahallemiz bir kroki hâlinde görülüyor” dedi

Kanlıca Mahallesi’nde oturan ve yolu Kanlıca’ya düşen vatandaşlar, hangi sokağın nerede olduğunu, hangi kurumun hangi cadde üzerinde bulunduğunu rahatlıkla öğrenebilecek. Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, mahallenin tüm cadde ve sokaklarını, mahallenin krokisini bir panoyla duyurduklarını bildirdi.
HIZLA GELİŞEN
BİR MAHALLE
Mahallesinin her geçen gün büyüdüğünü belirten Karaali, “Mahallemiz 800 bin metrekare alanlı, 4 bin 750 metrekarelik çevresi, 10 bini geçen nüfusu ve 5 bini geçen seçmeni ile her gün gelişiyor. Bu gelişmeye ayak uydurmak amacıyla büyük bir pano hazırlattık. Panoda mahallemizin krokisi, caddelerimiz ve sokaklarımız bulunuyor” dedi.
KURUMLARIN YERLERİ BELİRLİ
Vatandaşların bu pano sayesinde gideceği yeri kolayca bulabileceğini bildiren Karaali, “Muhtarlık binamızı, camilerimizi, okullarımızı, sağlık ile ilgili kuruluşlarımızı bu krokide çizdik. Mahallemizi hiç bilmeyen bir kişi bile bu panodan yararlanarak adresleri rahatça bulabilecek” diye konuştu.
FARKLI YERLERE
PANO DİKİLECEK
Panoların mahalle içinde birkaç farklı yere daha dikileceğine dikkat çeken Karaali, şöyle devam etti: “Muhtarlık binamızı diktikten sonra çalışmaya devam ettik. Mahallemizin güzelleşmesi için 4-5 yere daha panolarımızı dikeceğiz. Doğalgaz giren sokak ve caddelerimizde, bu sene kilitli parke taşı döşenecek. Bu işlemden sonra panoların yerini tespit edeceğiz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme