• Haberler
  • Genel
  • Adres Kayıt Sistemi anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Adres Kayıt Sistemi anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Mekansal Adres Kayıt Sistemi anlatıldı İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) projesi Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ilçe ve belde belediyelerine, İl Özel İdaresi ve Organize Sanayi Bölgesi yetkililerine anlatıldı. Belediyelere yardımcı olmak amacıyla Afyonkarahisar Belediyesi Numarataj Birim Sorumlusu Ömer Gönül ve Ruhsat İskan [&hellip]

Adres Kayıt Sistemi anlatıldı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Mekansal Adres Kayıt Sistemi anlatıldı

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) projesi Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ilçe ve belde belediyelerine, İl Özel İdaresi ve Organize Sanayi Bölgesi yetkililerine anlatıldı.
Belediyelere yardımcı olmak amacıyla Afyonkarahisar Belediyesi Numarataj Birim Sorumlusu Ömer Gönül ve Ruhsat İskan Birimi personellerince düzenlenen eğitim seminerinde MAKS projesi hakkında bilgi verilerek örnek uygulamalar anlatıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme